Agricultură sustenabilă

Bărbat în camion la apus

Suntem dedicați pentru totdeauna: O misiune cu scop

Corteva Agriscience este dedicată avansării agriculturii sustenabile pentru a îmbogăți viețile și planeta pentru generațiile viitoare. Am stabilit 14 obiective de atins până în 2030, care vor ajuta la sporirea rezilienței sistemului nostru de alimentație global.

Obiectivele noastre pentru 2030

Promovăm sustenabilitatea pentru fermieri, sol, în comunități și în cadrul operațiunilor noastre. Obiectivele noastre vizează sustenabilitatea mediului, economică și socială. Aflați mai multe despre toate acestea.

Fermieri inspectând porumbul

Acțiuni climatice

Angajamentul nostru de a proteja oamenii și planeta

Eficiența energetică și a resurselor este benefică pentru planetă și pentru activitățile noastre. De aceea, suntem mândri să ne anunțăm angajamentul de a stabili obiective, bazate pe dovezi științifice, de reducere a emisiilor.

Angajamentele noastre pentru 2030 includ:

- reducerea cu 65% a intensității emisiilor din domeniul 1 și 2

- reducerea cu 20% a intensității emisiilor din domeniul 3

Bărbat și femeie inspectând fasolea

Responsabilitatea noastră

Rămâneți la curent cu progresele pe care le înregistrăm în îndeplinirea obiectivelor de sustenabilitate 2030 și urmați-ne în călătoria ESG (aspecte de mediu, sociale și de guvernanță).

Aflați mai multe

Realizăm schimbări de durată

Anne L. Alonzo

Sustenabilitatea este Fundamentală.

De la portofoliul de produse la interacțiunile cu fermierii și consumatorii, sustenabilitatea nu este doar o parte a activității noastre. Sustenabilitatea este fundamentală. Sustenabilitatea este adânc înrădăcinată în tot ceea ce facem.

– Anne Alonzo, Vicepreședinte Executiv, Director afaceri externe și sustenabilitate