Banner Servicii digitale

Servicii Digitale

Serviciile noastre digitale sunt o gamă completă și diversificată pentru portofoliul de semințe, dar și cel de produse pentru protecția plantelor.

Servicii digitale Corteva

Granular Link

Granular Link

Gestionați timpul mai eficient pentru afacerea și ferma dumneavoastră. Granular Link, noua aplicație digitală pentru agricultură dezvoltată de Corteva, aduce toate informațiile de care aveți nevoie în mâinile dumneavoastră.

Granular Link
Agronomy Digital Academy

Agronomy Digital Academy

Echipa de specialiști Corteva a creat o serie de webinarii care să vină în sprijinul tuturor fermierilor. Aceste episoade sunt dedicate culturilor de cereale păioase, porumb, floarea-soarelui și rapiță.

Agronomy Digital Academy
Asian senior man farmer live streaming or vlogging on smartphone in rice paddy wheat field

Vlog tehnic

Specialiștii Corteva v-au pregătit un vlog tehnic, în cadrul programului #FollowTheCrop, prin care împărtășesc cu voi experiențele din teren și fac recomadări pentru orice problemă întâmpinată în câmp.

Vlog tehnic

Servicii digitale Corteva

servicii-digitale

Agro Meteo

Aflați care este prognoza meteo din zona dumneavoastră. Cea mai bună monitorizare a precipitațiilor și condițiilor de sol. Intră și vezi în toate locațiile în care avem stații meteo!

Agro Meteo
social-media

Social Media

Pentru că vrem să fim cât mai aproape de dumneavoastră și pentru că vrem să vă ținem la curent cu toate noutățile noastre, ne găsiți si în Social Media pe canalul de YouTube si pe pagina de Facebook Corteva Agriscience.

Facebook
servicii-digitale

Holograma Izon®

Cu o aplicație smartphone gratuită se poate verifica autenticitatea sacilor de sămânță Pioneer®. Pe spatele fiecărui sac este lipită și cusută o hologramă, denumită Izon®. Scanând QR codul veți fi informat dacă produsul dvs. este autentic sau nu. 

Holograma Izon®