IMG-Banner_3000x3000_px-Corteva-EU_RO-V1

Catalog general 2022

Vă invităm să descărcați și să vizualizați noul catalog general cu produsele din 2022. 

Vezi catalog

Broșura nr. 3 Program Siloz

Cu o gestionare adecvată, multe culturi diferite pot fi însilozate ca hrană pentru animale. Cu toate acestea, atunci când sunt analizate individual, diferite culturi au un potențial diferit de a satisface cerințele nutriționale ale animalelor.

Vezi broșura

Broșura nr. 2 Program Siloz

Inovație premium de la Corteva Agriscience

Fiber Technology (FT) se referă la o gamă de aditivi furajeri. Aditivii marca Pioneer® 11CFT, 11GFT, 11AFT sunt dezvoltați de Pioneer pentru a asigura o digestibilitate îmbunătățită a fibrelor din porumbul de siloz, respectiv din cerealele de siloz și lucerna de siloz.

Vezi broșura

Broșura nr. 1 Program Siloz

Știm că silozul este principala cheltuială a unei ferme zootehnice și că prioritatea dumneavoastră principală este să obțineți acea energie de calitate superioară din silozul de porumb.

Oferta Corteva pentru acest segment este completăși conține produse premium. Astfel, alături de genetica de top bine cunoscută în piața din România, venim și cu inoculanți unici.

Vezi broșura

Catalog culturi de toamnă 2021

Vă invităm să accesați noul catalog Corteva de culturi de toamnă, rapiță și cereale. 

Vezi catalog
coperta-catalog

Catalog culturi speciale 2021

Vă invităm să vizualizați și să descărcați noul catalog Corteva 2021 pentru culturi speciale (cartof, viță-de-vie, legume, pomi fructiferi). 

Vezi catalog
coperta-catalog

Catalog general 2021

Vă invităm să vizualizați și să descărcați noul catalog Corteva 2021, pentru a afla care sunt produsele din portofliul de anul acesta. Oferta noastră cuprinde atât semințe, cât și produse pentru protecția plantelor. 

Vezi catalog
coperta-catalog

Catalog rapiță 2020

Vă invităm să vizualizați și să descărcați noul catalog de rapiță 2020 pentru a afla care sunt hibrizii din portofliul de anul acesta. 

Vezi catalog
coperta-catalog

Catalog culturi speciale 2020

Vă invităm să vizualizați și să descărcați noul catalog Corteva pentru culturi speciale (cartof, viță-de-vie, legume, pomi fructiferi). 

Vezi catalog
coperta-catalog

Catalog general 2020

Vă invităm să vizualizați și să descărcați noul catalog Corteva 2020 pentru a afla care sunt produsele din portofliul de anul acesta. Oferta noastră cuprinde atât semințe, cât și produse pentru protecția plantelor. 

Vezi catalog