Raportare cu privire la sustenabilitate și ESG în cadrul Corteva

Lucrători în livadă de piersici

Modul în care abordăm obiectivele noastre de sustenabilitate

În cadrul Corteva Agriscience, am stabilit 14 obiective ambițioase pentru a îmbogăți viețile prin sustenabilitate. Modul în care ne dezvoltăm și progresăm către aceste obiective în calitate de companie și cu partenerii noștri, reflectă angajamentul nostru – suntem dedicați pentru totdeauna. Abordarea noastră se bazează pe cele mai bune practici globale de sustenabilitate.

Woman Checking Corn

Progresul nostru

Raportul de sustenabilitate 2020 al Corteva AgrisScience

Citiți despre sustenabilitate la Corteva și aspecte importante din activitatea pe care o facem pentru a ne atinge obiectivele de sustenabilitate 2030.

Descarcă raportul

Împărtășim drumul nostru de la început.

Aflați mai multe despre modul în care am identificat problemele care contează cel mai mult pentru fermieri, sol, comunitățile noastre și operațiunile noastre, prin intermediul evaluării gradului de importanță. Explorați rolul important al părților implicate cheie în dezvoltarea obiectivelor noastre.

Evaluarea gradului de importanță

Printr-un efort colectiv, am identificat aspectele de interes în care putem avea cel mai mare impact. Aflați mai multe despre procesul de dezvoltare a evaluării gradului de importanță.

Aflați mai multe

Bărbat în câmp lângă o mașină de treierat

„Înțelegerea nevoilor și intereselor părților implicate a fost esențială pentru strategia noastră, pentru identificarea priorităților și pentru vizarea activității în care putem avea cel mai pozitiv impact. Va fi la fel de important, pe măsură ce monitorizăm și raportăm progresul.”

- Anne Alonzo, Director de sustenabilitate în cadrul Corteva Agriscience

Declarația Interfaith Center on Corporate Responsibility - ICCR (Centrul Interconfesional pentru Responsabilitate Corporativă).

Ca răspuns la îngrijorările părților implicate cu privire la impactul asupra mediului și sănătății, Corteva Agriscience™ și-a luat angajamentul să publice anual măsurile de conformitate și performanțele asociate Sistemului de control al buruienilor Enlist. În timpul implementării ghidate a Sistemului de control al buruienilor Enlist, în 2015, au fost definiți indicatori de performanță specifici. Informațiile dezvăluite includ indicatori despre performanța produsului.

Citiți declarația (pdf).