Floarea-soarelui

Vezi / Descarcă catalog
title-icon

Produse

Tehnologia Pioneer® în combaterea Lupoaiei (Orobanche cumana)

GENA BR1

Hibrizii de floarea-soarelui care conțin gena BR1 au rezistență completă pentru rasele de lupoaie A-E.

GENA BR2

Hibrizii de floarea-soarelui care conțin gena BR2 au rezistență completă pentru rasele de

lupoaie A-G.

GENA BR3

Tehnologie unică dezvoltată de Pioneer® care reduce impactul asupra producției cauzate de infestarea cu lupoaie. Nu este determinat de gene specifice. Completează rezistența dată de BR1 și BR2. Oferă protecție/toleranță în plus asupra raselor de lupoaie neacoperite de rezistența dată de cele două gene peste rasa G.

Reduce infestarea cu parazitul Orobanche cumana (lupoaie) prin reducerea rezervei de semințe din sol.

Protejează cultura cu hibrizii Pioneer® Protector

• Hibrizii Pioneer Protector® de floarea-soarelui sunt dedicați cultivatorilor care caută soluții prin care să minimizeze riscurile în cazul producției de floarea-soarelui. Pioneer propune un sistem de soluții avansate care oferă fermierilor încrederea că investițiile și culturile lor sunt optimizate în momentul recoltei.

• Corteva Agriscience prin hibrizii Pioneer, vă oferă culturi de floarea-soarelui fără lupoaie, fără a aplica chimicale care ar putea afecta următoarea recoltă. În plus, majoritatea hibrizilor Pioneer Protector® conțin tehnologia ExpressSun®.

Ce sunt produsele Pioneer Protector® și ce hibrizi se califică pentru această marcă?

• Acest brand unic de produse Pioneer Protector® identifică hibrizii cu toleranță sau rezistență excepțională la anumite boli sau la anumiți paraziți.

• Reducând riscurile pierderilor de producție, hibrizii Pioneer® Protector®

contribuie în mod semnificativ la succesul fermierilor.

 

Tehnologia Clearfield® Plus

Sistemul Clearfield® Plus este cel mai nou sistem de producţie care îmbină cele mai avansate cunoștinţe de genetică la floarea-soarelui, cu cel mai eficace sistem de combatere al buruienilor.

• Sistemul de producţie Clearfield® Plus reprezintă o combinaţie între cei mai buni hibrizi cu producții ridicate de floarea-soarelui și noul erbicid Pulsar® Plus.

• Sistemul de producţie Clearfield® Plus aduce cultivatorilor beneficii importante, printre care menţionăm:

- control robust și de încredere al buruienilor

- toleranţă excelentă la erbicid

- cei mai buni hibrizi cu producții ridicate de floarea-soarelui

- flexibilitate în aplicare.

Inovație cu Pulsar® Plus

Pulsar® Plus este o formulare specială pentru floarea-soarelui Clearfield® Plus, conținând substanța activă imazamox și numeroși co-formulanți care îmbunătățesc retenția, absorbția și penetrarea substanței active în plante. Formularea Pulsar® Plus este o formulare de ultimă generație, inovatoare și patentată (patent european număr EP2704563). Ca rezultat, o cantitate mai mare de substanță activă pătrunde și se translocă mult mai rapid în buruieni comparativ cu formularea standard. Preluarea substanței active poate fi chiar de două ori mai rapidă. Buruienile sunt combătute, astfel, mult mai rapid, nu mai fac competiție plantelor de floarea-soarelui.

• Erbicidul Pulsar® Plus oferă beneficii suplimentare care optimizează controlul buruienilor mono și dicotiledonate datorită caracteristicilor speciale ale formulării sale.

Pulsar® Plus

• Spectrul de combatere: buruieni dicotiledonate și monocotiledonate, Orobanche cumana.

• Se aplică postemergent, de la stadiul de 2 până la 8 frunze ale culturii de floarea-soarelui, respectiv 6-8 frunze în situația în care se dorește combaterea Orobanche. Buruienile trebuie să fie în stadiul tânăr de dezvoltare, 2-4 frunze pentru buruienile dicotiledonate și 1-3 frunze până la înfrățit pentru buruienile monocotiledonate.

Doza omologată: 1.2 l/ha - 2 l/ha, în funcție de stadiul, spectrul buruienilor și nivelul de infestare.

Avantajele Pulsar® Plus:

 control post emergent îmbunătățit

 spectru larg de combatere

 consecvență în combaterea buruienilor în condiții variabile

 combatere de lungă durată a buruienilor

 flexibilitate mai mare a momentului de aplicare

 

Pentru bunele practici de utilizare a sistemului de producție Clearfield® Plus, accesați www.clearfield.basf.eu. Clearfield® Plus și Pulsar® Plus sunt mărci înregistrate BASF. Utilizați cu precauție produsele fitosanitare. Citiți întotdeauna eticheta și informațiile despre produs înainte de utilizare. Atenție la simbolurile și indicațiile de pericol.

Clearfield® este marcă înregistrată a BASF.