Angajamente comunitare si asistenta educatie

Representative in field with farmers

Angajamentul nostru de a imbunatati vietile si campurile

Ca lideri ai industriei agricole, noi avem un obiectiv care merge dincolo de interesele noastre si se focuseaza pe interesele intregii societati.

Investitii in comunitati locale

Va rugam sa vedeti traditia pe care Corteva™ o urmeaza, stabilita de companiile noastre mostenitoare prin investitiile lor in comunitatile locale.

Lupta impotriva malnutritiei in Africa

Saracia, seceta si schimbarile climatologice au impact asupra productivitatii in agricultura, necesitand tehnologie avansata si inovatii pentru fermieri.

 

DuPont Pioneer a intrat in parteneriat cu Fundatia Internationala Africa Harvest Biotech pentru crearea de mai mult sorg nutritiv, care ajuta la hranirea celor 300 milioane de oameni din Africa rurala, care se bazeaza pe acesta ca hrana zilnica.

 

De asemenea, in cadrul proiectul pentru sorg oamenii de stiinta din African au fost instruiti privind tehnologia folosita si cerintele de baza, la sediul Pioneer Hi-Bred in Iowa.

 

 

 

Imbunatatirea calitatii vietii in comunitatile mexicane

Grupo Renacimiento La Higuera I.A.P., grup al unui colegiu local, a facut parteneriat cu DuPont pentru imbunatatirea calitatii vietii in La Higuera, o comunitate la nord de Mexico City. Comunitatea s-a confruntat cu lipsa de integrare familiala si cea a educatiei, supraaglomerare si zone publice poluate.

Muncind impreuna, DuPont a creat ateliere de lucru bazate pe valorile comunitare si familiale, cresterea legumelor si imbunatatirea mediului inconjurator. La Higuera isi imbunatateste zonele sale verzi si construieste o cultura a ecologiei si comunitatii.

Rezultate pana in prezent:

  • 6500 oameni au participat la atelierele de lucru
  • Absentele elevilor la scoala au scazut cu 30%
  • 40 tone de material reciclabile au fost colectate

Asistenta comunitara condusa de angajat

In 2016, angajatii Dow AgroSciences au investit aproximativ 8600 de ore de voluntariat pentru a aduce o schimbare pozitiva in zonele cu insecuritate a hranei, in educatia STEM si succesul comunitar. In plus, Dow AgroSciences a donat 2.8 milioane dolari la 90 de evenimente caritabile si 110 programe din intreaga lume.

Cresterea Copiilor Sanatosi in Pakistan

Estimarile arata ca mai mult de 500,000 de copii din Pakistan nu vor ajunge la varsta de 5 ani din cauza bolilor care pot fi prevenite. Pentru a stopa aceasta tendinta, Naya Jeevan, o organizatie non-profit, lucreaza cu institutii de sanatate pentru a furniza planuri ample de sanatate si ofera asigurare cu rate diminuate pentru grupurile cu venituri reduse.

Echipa noastra asigura fondurile pentru sustinerea unui plan pilot care are ca tinta ajutorarea 350 de elevi cu venituri mici, care altfel nu ar avea acces la ingrjire medicala. Planul include asigurare medicala, controale medicale si ateliere de cunoastere pentru un an.

 

 

 

Crop field sunrise on horizon

Noi facem o schimbare si mai aproape de casa.

Angajatii nostri fac voluntariat si rasplatesc comunitatile in fiecare zona geografica in care functionam, implicand multiple organizatii.

Cariere