Angajamente comunitare și asistență educație

Representative in field with farmers

Angajamentul nostru de a îmbunătăți viețile și câmpurile

Ca lideri ai industriei agricole, noi avem un obiectiv care merge dincolo de interesele noastre și se focusează pe interesele întregii societăți.

Investiții în comunități locale

Vă rugăm să vedeți tradiția pe care Corteva o urmează, stabilită de companiile noastre moștenitoare prin investițiile lor în comunitățile locale.

Lupta împotriva malnutriției în Africa

Sărăcia, seceta și schimbările climatologice au impact asupra productivității în agricultură, necesitând tehnologie avansată și inovații pentru fermieri.

 

DuPont Pioneer a intrat în parteneriat cu Fundația Internațională Africa Harvest Biotech pentru crearea de mai mult sorg nutritiv care ajută la hrănirea celor 300 milioane de oameni din Africa rurală care se bazează pe acesta ca hrană zilnică.

 

De asemenea, în cadrul proiectul pentru sorg, oamenii de știintă din Africa au fost instruiți privind tehnologia folosită și cerințele de bază, la sediul Pioneer Hi-Bred în Iowa.

 

 

 

Îmbunătățirea calității vieții în comunitățile mexicane

Grupo Renacimiento La Higuera I.A.P., grup al unui colegiu local, a facut parteneriat cu DuPont pentru îmbunătățirea calității vieții în La Higuera, o comunitate la nord de Mexico City. Comunitatea s-a confruntat cu lipsa de integrare familială și cea a educației, supraaglomerare și zone publice poluate.

Muncind împreună, DuPont a creat ateliere de lucru bazate pe valorile comunitare și familiale, creșterea legumelor și îmbunătățirea mediului înconjurător. La Higuera își îmbunătățește zonele sale verzi și construiește o cultură a ecologiei și comunității.

Rezultate până în prezent:

  • 6500 oameni au participat la atelierele de lucru
  • Absențele elevilor la școală au scazut cu 30%
  • 40 tone de materiale reciclabile au fost colectate

Asistența comunitară condusă de angajat

În 2016, angajații Dow AgroSciences au investit aproximativ 8600 de ore de voluntariat pentru a aduce o schimbare pozitivă în zonele cu insecuritate a hranei, în educația STEM și succesul comunitar. În plus, Dow AgroSciences a donat 2.8 milioane dolari la 90 de evenimente caritabile și 110 programe din întreaga lume.

Creșterea Copiilor Sănătoși în Pakistan

Estimările arată că mai mult de 500,000 de copii din Pakistan nu vor ajunge la vârsta de 5 ani din cauza bolilor care pot fi prevenite. Pentru a stopa această tendință, Naya Jeevan, o organizație non-profit, lucrează cu instituții de sănătate pentru a furniza planuri ample de sănătate și oferă asigurare cu rate diminuate pentru grupurile cu venituri reduse.

Echipa noastră asigură fondurile pentru susținerea unui plan pilot care are ca țintă ajutorarea a 350 de elevi cu venituri mici care altfel nu ar avea acces la îngrjire medicală. Planul include asigurare medicală, controale medicale și ateliere de cunoaștere pentru un an.

 

 

 

Crop field sunrise on horizon

Noi facem o schimbare și mai aproape de casă

Angajații noștri fac voluntariat și răsplătesc comunitățile în fiecare zonă geografică în care funcționăm, implicând multiple organizații.

Cariere