Condiții de utilizare

Marcat. Vedeți conținutul marcat Adauga la favorite
Ceva n-a mers bine. Vă rugăm să încercați din nou...

Revizuit pe 23.08.2019

Bun venit. Corteva Agriscience™ („Corteva”, „Compania”, „Noi” sau „Nouă”) vă oferă acest site web sub rezerva următorilor termeni și condiții („Termeni”). Prin accesarea sau utilizarea oricărui site web cu un link autorizat la prezenții Termeni (fiecare, un „Site”), înregistrarea unui cont sau accesarea ori utilizarea conținutului, informațiilor, produselor, serviciilor, caracteristicilor sau resurselor disponibile sau activate prin intermediul Site-ului (împreună cu Site-ul, „Serviciile”), sunteți de acord cu prezenții Termeni. Prezenții Termeni reprezintă un contract cu valoare juridică încheiat cu dumneavoastră. Dacă nu sunteți de acord cu oricare dintre prezenții Termeni, nu utilizați Serviciile.

Revizuiri Condiții de utilizare

Corteva Agriscience™ poate revizui prezenții Termeni în orice moment, fără notificare, prin actualizarea prezentei publicații. Continuarea utilizării Serviciilor după efectuarea acestor modificări va reprezenta acceptarea de către dumneavoastră a prezenților Termeni revizuiți.

Confidențialitate

Corteva Agriscience™ se angajează să protejeze confidențialitatea informațiilor personale. În măsura în care Corteva colectează informații personale despre dumneavoastră prin intermediul Serviciilor, utilizarea de către noi a informațiilor respective se supune Politicii de confidențialitate Corteva, care poate fi găsită la adresa https://www.corteva.ro/politica-de-confidentialitate.html.

Termeni suplimentari și terți

Utilizarea de către dumneavoastră se supune, de asemenea, oricăror termeni, condiții și politici suplimentare pe care le publicăm separat cu privire la Servicii („Termeni suplimentari”), care sunt incluse prin trimitere în prezentul Acord. Unele caracteristici și instrumente accesibile prin intermediul Serviciilor noastre sunt furnizate de furnizori de servicii terți, în conformitate cu propriile Condiții de furnizare a serviciilor („Termeni terți”), care sunt diferite de ale noastre. Înainte de a utiliza aceste caracteristici și instrumente, revizuiți cu atenție Termenii terți. Prin utilizarea acestor caracteristici și instrumente terțe, sunteți de acord că relațiile dumneavoastră cu furnizorii de servicii terți sunt guvernate de Termenii terți aplicabili.

Nume de utilizatori, parole și conturi

La înregistrarea unui cont pentru Servicii („Cont”), sunteți de acord să furnizați numai informații adevărate, exacte, actuale și complete, solicitate de formularul de înregistrare („Datele de înregistrare”) și să actualizați cu promptitudine Datele de înregistrare, dacă acestea se modifică sau deveniți conștient că acestea sunt inexacte sau incomplete. Confirmați că nu vă este interzisă utilizarea Serviciilor în temeiul legilor în vigoare și că veți fi responsabil pentru toate activitățile care au loc în Contul dumneavoastră. Sunteți de acord să vă monitorizați Contul pentru a restricționa utilizarea acestuia de către minori și de către alți utilizatori neautorizați și sunteți de acord să nu vă dezvăluiți nimănui numele de utilizator și parola. Sunteți de acord, de asemenea, să notificați imediat Corteva Agriscience™ cu privire la orice utilizare neautorizată a parolei dumneavoastră sau la orice încălcare a securității Contului dumneavoastră și să vă deconectați de la cont la finalul fiecărei sesiuni. Sunteți de acord să nu creați un Cont folosind o identitate falsă sau un pseudonim sau dacă vi s-a interzis anterior utilizarea oricăruia dintre Servicii. Sunteți de acord, de asemenea, că nu veți menține mai mult de un singur Cont pentru același serviciu Corteva în orice moment. Corteva Agriscience™ își rezervă dreptul de a elimina sau recupera orice nume de utilizator, în orice moment și din orice motiv. Confirmați și sunteți de acord că nu aveți niciun drept de proprietate sau alt interes de proprietate în ceea ce privește Contul și că toate drepturile asupra și în legătură cu Contul dumneavoastră sunt deținute de și spre beneficiul Corteva Agriscience™.

Restricții de utilizare

Drepturile care vi se acordă în prezenții Termeni sunt supuse următoarelor restricții: (a) nu aveți dreptul de a licenția, vinde, închiria, concesiona, transfera, atribui, reproduce, distribui, găzdui sau exploata comercial în alt mod Serviciile sau orice porțiune a Serviciilor; (b) nu aveți dreptul să încadrați sau să utilizați tehnici de încadrare pentru a anexa orice marcă comercială, siglă sau Servicii (inclusiv imagini, text, aspect de pagină sau stil) care aparțin Corteva; (c) nu aveți dreptul să utilizați etichete meta sau alt „text ascuns” folosind numele sau mărcile comerciale Corteva; (d) nu aveți dreptul de a modifica, traduce, adapta, îmbina, dezasambla, decompila, reface sursa sau crea lucrări derivate pe baza oricărei părți a Serviciilor, cu excepția cazului în care restricțiile anterioare sunt interzise în mod expres de legislația aplicabilă; (e) nu aveți dreptul să utilizați niciun software, dispozitiv sau alte procese manuale sau automate (inclusiv, dar fără limitare la, păianjeni, roboți, site-uri scraper, crawlere, avataruri, instrumente de minare a datelor sau alte modalități asemănătoare) pentru a „extrage” sau descărca date din cadrul Serviciilor (cu excepția cazului în care acordăm operatorilor de motoare de căutare publice permisiunea revocabilă de a utiliza păianjeni pentru a copia materiale de pe Site cu scopul unic și numai în măsura necesară pentru a crea indici de căutare a materialelor disponibili publicului, dar nu memorii cache sau arhive ale acestor materiale); (f) nu aveți dreptul să accesați Serviciile pentru a crea un site web, o aplicație sau un serviciu similar sau concurent; (g) cu excepția celor specificate în mod expres în acest document, nicio parte a Serviciilor nu poate fi copiată, reprodusă, distribuită, republicată, descărcată, afișată, postată sau transmisă sub nicio formă sau prin niciun mijloc; (h) nu aveți dreptul să eliminați sau să distrugeți nicio notificare privind drepturile de autor sau alte marcaje de proprietate conținute pe sau în cadrul Serviciilor; (i) nu aveți dreptul să interferați sau să încercați să interferați cu funcționarea corespunzătoare a Serviciilor sau să utilizați Serviciile în orice mod care nu este autorizat în mod expres de prezenții Termeni și (j) nu aveți dreptul să încercați să ne deteriorați Serviciile, inclusiv, dar fără limitare la, prin încălcarea sau încercarea de a încălca orice caracteristici de securitate asociate, prin introducerea în Servicii de viruși, viermi sau cod periculos similar sau prin încercarea de a interfera cu utilizarea Serviciilor de către orice alt utilizator, gazdă sau rețea, inclusiv prin mijloace de supraîncărcare, „inundare”, „trimitere de mesaje nesolicitate”, „bombardament prin e-mail” sau prin „defectarea” Serviciilor. Orice utilizare neautorizată a Serviciilor duce la rezilierea licențelor acordate de Corteva în conformitate cu prezentul Acord.

Corteva Agriscience™ nu vă monitorizează în mod constant postările sau altă activitate pe Site, dar își rezervă dreptul de a face acest lucru. În cazul în care Corteva Agriscience™ devine conștientă de utilizarea necorespunzătoare a Site-ului sau a oricăruia dintre Serviciile sale, Corteva Agriscience™ va răspunde în orice mod pe care îl consideră adecvat, la propria discreție. Confirmați că Corteva Agriscience™ are dreptul de a raporta autorităților de aplicare a legii orice acțiuni care ar putea fi considerate ilegale, precum și orice rapoarte pe care le primește în legătură cu un astfel de comportament. Atunci când ni se solicită, vom coopera pe deplin cu autoritățile de aplicare a legii în cadrul oricăror proceduri de investigație a activităților pretinse a fi ilegale pe internet.

Disponibilitatea Serviciilor

Corteva Agriscience™ are mai multe site-uri web care oferă Servicii pentru regiuni specifice din întreaga lume. Serviciile oferite într-o regiune pot diferi de cele din alte regiuni din cauza disponibilității, legislației locale sau regionale, statutului de reglementare, expedierii sau altor aspecte. Corteva Agriscience™ nu oferă nicio garanție sau declarație că un utilizator dintr-o regiune poate obține Serviciile din altă regiune și Corteva Agriscience™ poate anula comanda unui utilizator sau redirecționa un utilizator către Site-ul pentru regiunea utilizatorului respectiv, în cazul în care un utilizator încearcă să comande Servicii oferite pe un Site din altă regiune.

Informațiile pe care Corteva Agriscience™ le publică pe Site-uri ar putea conține referințe sau trimiteri la produse, programe sau servicii care nu sunt anunțate sau disponibile în regiunea dumneavoastră. Aceste referințe nu implică faptul că aceste produse, programe sau servicii urmează a fi anunțate de către companie în regiunea dumneavoastră. Consultați partenerul de afaceri Corteva Agriscience™ local pentru informații cu privire la produsele, programele și serviciile care ar putea fi disponibile pentru dumneavoastră.

Linkuri

Acest Site poate conține linkuri către servicii terțe, precum site-uri web, aplicații sau materiale publicitare terțe („Linkuri terțe”). Atunci când faceți clic pe un astfel de link, nu vă vom avertiza că ați părăsit Site-ul. Corteva Agriscience™ nu controlează și nu este responsabilă pentru Linkurile terțe. Furnizăm aceste Linuri terțe doar ca o facilitate și nu revizuim, aprobăm, monitorizăm, susținem, garantăm sau facem declarații cu privire la acestea sau la orice conținut, produse sau servicii accesibile prin intermediul acestor linkuri. Utilizarea de către dumneavoastră a tuturor Linkurilor terțe se face pe propriul risc.

De la Site-urile web terțe la Corteva

Dacă vă legați la unul dintre Site-uri, trebuie să respectați toate legile aplicabile. Un site care se leagă la un Site Corteva:

 • nu are voie să creeze cadre sau medii de izolare în jurul paginilor sau materialelor de pe Site sau să utilizeze alte tehnici care modifică în orice fel prezentarea vizuală sau aspectul oricărui conținut din cadrul Site-ului;
 • nu are voie să creeze comparații între produsele sau serviciile Corteva Agriscience™ și produsele sau serviciile concurente;
 • nu are voie să reproducă niciun material de pe acest site web sau nicio siglă ori marcă comercială Corteva Agriscience™;
 • nu are voie să prezinte eronat relația cu Corteva Agriscience™;
 • nu are voie să sugereze că Corteva Agriscience™ aprobă sau susține în vreun fel partea care realizează legătura, site-ul web al părții care realizează legătura sau serviciul ori oferta de produse a părții care realizează legătura;
 • nu are voie să prezinte impresii false sau înșelătoare despre Corteva Agriscience™ sau să deterioreze în alt fel buna credință asociată cu numele și mărcile comerciale Corteva Agriscience™;
 • nu are voie să cuprindă conținut care ar putea fi interpretat ca abuziv, amenințător, hărțuitor, vulgar sau ofensator, excesiv de violent sau care încalcă ori încurajează pe alții să încalce orice lege aplicabilă și
 • nu are voie să cuprindă conținut care ar putea fi interpretat ca obscen, pornografic sau explicit din punct de vedere sexual.

Corteva Agriscience™ poate, în orice moment și la propria discreție, să anuleze permisiunea de legare la Site-urile sale. Într-o astfel de situație, partea care face legătura este de acord să elimine imediat toate linkurile către Site-uri.

Renunțarea la garanții și limitarea responsabilității

Utilizarea de către dumneavoastră a acestui Site se face pe propriul risc. Acest Site poate conține inexactități sau erori care ar putea afecta calitatea materialelor de pe Site. Materialele nu au fost verificate independent sau nu au fost autentificate integral sau parțial de Corteva Agriscience™. Corteva Agriscience™ nu garantează exactitatea sau actualitatea materialelor. Corteva Agriscience™ nu are nicio răspundere pentru erorile sau omisiunile din cadrul materialelor, indiferent dacă acestea sunt furnizate de Corteva Agriscience™ sau de părți terțe.

ACEST SITE VĂ ESTE OFERIT „CA ATARE” ȘI „ÎN LOCAȚIA ACTUALĂ”, FĂRĂ NICIUN FEL DE GARANȚIE. CORTEVA AGRISCIENCE™, PENTRU SINE ȘI PENTRU ORICE PARTE TERȚĂ CARE FURNIZEAZĂ MATERIALE, SERVICII SAU CONȚINUT PE ACEST SITE WEB, NU OFERĂ NICIO DECLARAȚIE SAU GARANȚIE ÎN LEGĂTURĂ CU SITE-UL, INCLUSIV, DAR FĂRĂ LIMITARE LA CALITATEA, CONFORMITATEA, VALIDITATEA, ACURATEȚEA SAU CARACTERUL EXHAUSTIV AL MATERIALELOR, INFORMAȚIILOR, PRODUSELOR SAU SERVICIILOR PREZENTE PE SITE. TOATE CONDIȚIILE, DECLARAȚIILE ȘI GARANȚIILE, INDIFERENT DACĂ SUNT SAU NU EXPRESE, IMPLICITE SAU LEGALE, INCLUSIV ORICE GARANȚIE IMPLICITĂ DE VANDABILITATE, DE ADECVARE PENTRU UN ANUMIT SCOP SAU DE NEÎNCĂLCARE A DREPTURILOR TERȚILOR, SUNT NEGATE PRIN INTERMEDIUL ACESTUI DOCUMENT. CORTEVA AGRISCIENCE™ NU VA FI RESPONSABILĂ FAȚĂ DE DUMNEAVOASTRĂ SAU FAȚĂ DE ORICE PARTE TERȚĂ PENTRU NICIUN FEL DE DAUNĂ, INCLUSIV, DAR FĂRĂ LIMITARE LA, DAUNE DIRECTE, INDIRECTE, ACCIDENTALE, SPECIALE, SECUNDARE SAU PUNITIVE, REZULTATE DIN SAU ÎN LEGĂTURĂ CU ACESTE SERVICII, INCLUSIV (DAR FĂRĂ LIMITARE LA) UTILIZAREA DE CĂTRE DUMNEAVOASTRĂ A ACESTUI SITE SAU INCAPACITATEA DUMNEAVOASTRĂ DE A UTILIZA ACEST SITE, CHIAR ÎN CAZUL ÎN CARE CORTEVA AGRISCIENCE™ A FOST INFORMATĂ ANTERIOR ÎN LEGĂTURĂ CU POSIBILITATEA UNOR ASTFEL DE DAUNE.

Excepție pentru cetățenii din UE: DACĂ AVEȚI REȘEDINȚA ÎN UNIUNEA EUROPEANĂ, CORTEVA AGRISCIENCE™ NU ÎȘI EXCLUDE SAU LIMITEAZĂ RĂSPUNDEREA PENTRU DECES SAU VĂTĂMARE CORPORALĂ SURVENITĂ DIN NEGLIJENȚĂ.

Legislația locală; Controlul exporturilor

Corteva Agriscience™ controlează și operează acest Site din Statele Unite ale Americii. Materialele și Serviciile de pe acest Site sunt supuse din toate punctele de vedere legilor și reglementărilor din Statele Unite ale Americii, care guvernează, periodic, licența și furnizarea de tehnologie și produse peste hotare, inclusiv U.S. Export Control Regulations (Reglementările în materie de control al exporturilor ale S.U.A.) și orice acte legislative sau reglementări ulterioare emise de U.S. Department of Commerce (Departamentul Comerțului al S.U.A.), International Trade Administration (Administrația Comerțului Internațional) sau Office of Export Licensing (Biroul acordării licențelor de export). Este interzisă deturnarea acestor materiale contrar legislației Statelor Unite ale Americii. Nici materialele, nici orice informații obținute prin intermediul utilizării Site-ului nu pot fi expediate, transferate, reexportate, direct sau indirect, către sau obținute pentru țări proscrise sau supuse embargoului ori cetățenii acestora, nici nu pot fi utilizate pentru activități nucleare, arme chimice sau biologice ori proiecte de construire a rachetelor, cu excepția cazului în care aceste scopuri sunt autorizate în mod specific de Guvernul Statelor Unite ale Americii. Trebuie să respectați cu strictețe toate legile de export ale Statelor Unite ale Americii și să vă asumați întreaga responsabilitate pentru obținerea licențelor de export sau reexport, în funcție de necesități.

Dacă utilizați acest Site din afara Statelor Unite ale Americii, sunteți responsabil și pentru respectarea legislației locale aplicabile, inclusiv a reglementărilor locale privind exportul și importul.

Idei nesolicitate și Feedback

Pentru a evita neînțelegerile sau litigiile care ar putea să apară atunci când produsele, serviciile, tehnologiile, promoțiile, strategiile de marketing sau conținutul Corteva Agriscience ar părea similar ideilor sau sugestiilor furnizate către Corteva, vă solicităm să nu remiteți către Corteva Agriscience™ idei, lucrări, materiale, propuneri, produse sau îmbunătățiri ale produselor, procese, strategii de marketing sau nume de produse nesolicitate (toate cele menționate anterior vor fi denumite în continuare „remiteri”). Cu toate acestea, dacă alegeți să ne trimiteți remiteri, acestora li se vor aplica următorii termeni:

 • Corteva Agriscience™ și afiliații acestei companii nu au obligația de a păstra secretul remiterii sau să o primească cu titlu confidențial;
 • Corteva Agriscience™ și afiliații acestei companii nu au obligația să revizuiască remiterea sau să răspundă remitentului;
 • Prin efectuarea unei remiteri, cesionați către Corteva Agriscience™ toate drepturile, titlurile și avantajele în legătură cu remiterea și toate drepturile de proprietate intelectuală, fără nicio compensație pentru dumneavoastră;
 • Garantați că sunteți autorizat să faceți remiterea și că remiterea nu încalcă nicio obligație pe care o aveți față de un angajat actual sau anterior sau față de oricare terță parte.

Cu toate acestea, Corteva Agriscience apreciază feedbackul dumneavoastră cu privire la produsele și activitățile sale comerciale existente. Informațiile de contact pot fi găsite la adresa https://www.corteva.ro/contactati-ne.html sau prin intermediul linkului Contactați-ne de pe Site. Orice comentarii pe care le furnizați nu sunt confidențiale și Corteva Agriscience™ le poate utiliza fără restricții.

Soluționarea alternativă a litigiilor

În cazul unui litigiu, părțile sunt de acord să se abțină de la acționarea în judecată în măsura maximă posibilă sau rezonabilă și să caute și să utilizeze mai întâi metode alternative de soluționare a litigiilor, precum medierea și arbitrajul, administrate de American Arbitration Association (Asociația americană de arbitraj) în conformitate cu Regulile sale de arbitraj comercial. Locul arbitrajului va fi Wilmington, Delaware, iar decizia de arbitraj pronunțată de arbitru/arbitri poate fi introdusă în orice instanță care are jurisdicția necesară. Litigiile care vizează sau au legătură cu utilizarea licențelor limitate asociate cu utilizarea Serviciilor ori vizează sau au legătură cu drepturile de proprietate intelectuală care aparțin Părților Corteva, după cum se definește în continuare, împotriva utilizatorilor Serviciilor pentru neplata Serviciilor, nu fac obiectul acestei secțiuni. Cu excepția unor dispoziții contrare prevăzute de legislația statală, părțile vor recurge la sistemul judiciar numai după eșecul metodelor alternative de soluționare a litigiilor, după o perioadă de timp rezonabilă.

Jurisdicția și legislația aplicabilă

Cu excepția oricărei aplicări obligatorii a legislației locale, orice acțiune asociată prezenților Termeni va fi guvernată de legislația statului Delaware, Statele Unite ale Americii, fără a ține cont de alegerile sau conflictele prevederilor legale ale oricărei jurisdicții. Sunteți de acord să vă supuneți jurisdicției instanțelor aflate în statul Delaware pentru soluționarea tuturor litigiilor care decurg din sau care au legătură cu prezenții Termeni și/sau cu utilizarea de către dumneavoastră a Site-ului.

Activități neautorizate

Remiterile către acest Site sau utilizarea neautorizată a oricăror materiale conținute de acest Site ar putea încălca legile privind drepturile de autor, legile privind mărcile comerciale, legile privind confidențialitatea și publicitatea, anumite statute și reglementări privind comunicările și alte legi și reglementări aplicabile. Sunteți singurul responsabil pentru acțiunile dumneavoastră sau pentru acțiunile oricărei persoane care vă utilizează numele de utilizator și/sau parola.

Despăgubire

Sunteți de acord să despăgubiți și să protejați Corteva Agriscience™, compania-mamă, filialele și afiliații, precum și funcționarii, directorii, angajații, agenții, reprezentanții, partenerii și licențiatorii acesteia (denumiți, în mod colectiv „Părțile Corteva”) pentru și împotriva oricăror și tuturor pierderilor, costurilor, prejudiciilor, răspunderilor și cheltuielilor, inclusiv (fără limitare la) onorariile avocaților și costurile apărării, suportate în legătură cu, provenite din sau cu scopul de a evita orice pretenție sau revendicare care vizează: (a) Conținutul dumneavoastră; (b) utilizarea necorespunzătoare de către dumneavoastră a Serviciilor; (c) încălcarea de către dumneavoastră a prezenților Termeni sau (d) încălcarea oricărei legi sau reglementări aplicabile, ori a drepturilor oricărei părți terțe, prin utilizarea de către dumneavoastră a Site-ului sau a Serviciilor sau prin utilizarea Site-ului sau a Serviciilor de către orice persoană care vă utilizează numele de utilizator și/sau parola (inclusiv, fără limitare la, participarea dumneavoastră în zonele de postare a remiterilor). Corteva Agriscience™ își rezervă dreptul, pe cheltuiala proprie, să își asume apărarea și controlul exclusive în privința oricărei probleme supuse în alt mod despăgubirii de către dumneavoastră, situație în care veți colabora pe deplin cu Corteva la susținerea oricărei apărări disponibile. Această prevedere nu vă cere să despăgubiți niciuna dintre Părțile Corteva pentru nicio practică comercială nerezonabilă întreprinsă de această parte sau pentru neglijență, fraudă, înșelăciune, promisiune falsă, falsificare sau ascundere, suprimare sau omitere a oricărui fapt concret din partea acestei părți. Sunteți de acord că prevederile din această secțiune vor rămâne în vigoare după închiderea Contului dumneavoastră, rezilierea acestui Acord sau suspendarea accesului dumneavoastră la Servicii.

Comunicări electronice

Comunicările dintre dumneavoastră și Corteva Agriscience™ utilizează mijloace electronice, indiferent dacă vizitați Serviciile sau trimiteți e-mailuri Corteva sau indiferent dacă Corteva postează notificări în cadrul Serviciilor sau comunică cu dumneavoastră prin e-mail. În scopuri contractuale, (1) sunteți de acord să primiți comunicări de la Corteva Agriscience™ în format electronic și (2) sunteți de acord că toți termenii și condițiile, toate acordurile, toate notificările, toate dezvăluirile și celelalte comunicări și documente pe care Corteva vi le furnizează pe cale electronică vor avea același efect juridic pe care aceste comunicări sau documente l-ar avea dacă ar fi prezentate în „scris”.

Întregul Acord

Prezentul Acord reprezintă acordul final, complet și exclusiv al părților cu privire la subiectul acestui document și înlocuiește și unește toate discuțiile anterioare dintre părți cu privire la acest subiect.