Protectia plantelor

Rows of corn in field

Pregatiti pentru acest sezon, asteptandu-l pe urmatorul

Orice amenintare a culturilor, pentru noi inseamna o provocare, dar si o imbunatatire continua a tehnologiilor existente. De aceea, puteti conta pe portofoliul nostru care contine mai mult de 40 de produse pentru protectia plantelor cu scopul de a va oferi solutii integrate pentru sanatatea culturilor dumneavoastra.

Culturile noastre

Fiecare cultura este diferita si are nevoi diferite. Orice cultivati, noi raspundem nevoilor dumneavoastra pentru a atinge succesul, oferindu-va seminte, produse pentru protectia plantelor si o agricultura digitalizata de ultima generatie.

Corn Icon Porumb
Wheat icon in black Cereala paioase
Sunflower seed icon in black outline Floarea soarelui
Potatoes Icon Cartof
Soybeans Icon Soia
Canola icon in black outline Rapita
Vegetables Legume
Grapes Vita-de-vie
Apple Mar
Beet Sfecla de zahar

37 Produs gasit

Niciun produs potrivit pentru selectia ta

Te rog sterge toate filtrele si incearca din nou

Closer™

Insecticide

Insecticid selectiv destinat controlului afidelor din culturile de varză, salată, spanac și cartof.

Delegate™

Insecticide

Insecticid selectiv destinat controlului larvelor de lepidoptere (omizi), a minatoarelor, tripșilor și purecilor meliferi din pomicultură. Spinetoram face parte din clasa Spinozine, grup 5 (IRAC), fiind derivat din fermentația Saccharopolyspora spinosa, ca și alte spinosine.

Transform™

Insecticide

Insecticid cu acțiune sistemică și translaminară pentru o protecție de lungă durată asupra afidelor din culturile de grâu de toamnă, orz de toamnă, ovăz.

Viper™ On

Erbicide

Erbicid postemergent pentru cultura orezului. Conține penoxsulam 16 g/l + triclopir-butotil 120 g/l și este ambalat la 5 litri.

Zorvec™ Zelavin®

Fungicide

Fungicid preventiv, curativ și antisporulant, sistemic și translaminar pentru controlul manei vitei-de-vie.

Arigo®

Erbicide

Arigo® este un erbicid selectiv pentru combaterea în postemergenţa timpurie a buruienilor graminee şi cu frunză lată, anuale şi perene la porumb.

Bizon™

Erbicide

Bizon™este un erbicid cu efect de lunga durata, cu aplicare toamna in postmergenta, impotriva buruienilor problema din culturile de cereale paioase.

Capartis® 

Fungicide

Capartis® este un fungicid de ultimă generație cu activitate complexă și efect de lungă durată.

Cerlit™ SUPER

Erbicide

Cerlit™ SUPER este un erbicid sistemic cu flexibilitate remarcabila in aplicare, destinat combaterii in postemergenta a buruienilor dicotiledonate.

Curzate® F

Fungicide

Curzate® F este un fungicid sistemic local specializat în combaterea manei la viţa de vie. Conține: 4,8% cimoxanil + 48% folpet.

Incarca mai multe produse