DECLARAȚIA DE CONFIDENȚIALITATE CORTEVA

Revizuit pe 6/1/2019

Confidențialitatea informațiilor dvs. este importantă pentru Corteva Agriscience™ („Corteva”, „noi” sau „nouă”). Dorim ca modul în care colectăm, utilizăm și dezvăluim informațiile să vă fie clar. Împreună cu Politica Corteva privind modulele cookie și tehnologiile similare, această declarație de confidențialitate („Declarația de confidențialitate”) descrie practicile noastre legate de informațiile pe care le colectăm:

 • Prin site-urile web administrate de noi, pe care accesați această Declarație de confidențialitate („Site-urile web”).
 • Prin aplicațiile software furnizate de noi sau prin computerele și dispozitivele mobile de pe care accesați această Declarație de confidențialitate („Aplicațiile”).
 • Prin paginile de pe rețelele de socializare pe care le controlăm și de pe care accesați această Declarație de confidențialitate (denumite colectiv „Paginile noastre de pe rețelele de socializare”).
 • Prin mesajele e-mail pe care vi le trimitem și care conțin linkuri către această Declarație de confidențialitate.
 • Offline, în cazurile în care notificările sunt prevăzute de lege.


      Ne referim în mod colectiv la Site-urile web, Aplicațiile și Paginile noastre de pe rețelele de socializare ca „Servicii”.

      Furnizând Informații personale către Corteva, acceptați termenii și condițiile acestei Declarații de confidențialitate.

În cazul în care candidați la un post prin intermediul Centrului de cariere sau al Site-urilor web, modul în care vom utiliza Informațiile personale furnizate prin intermediul Centrului de cariere va fi supus termenilor Notificării Corteva privind confidențialitatea candidaților.

INFORMAȚIILE PERSONALE

Informațiile personale” sunt informațiile care permit identificarea dvs. personală sau sunt legate de o persoană identificabilă, incluzând: 

 • Numele
 • Adresa poștală (inclusiv adresele de facturare și livrare)
 • Numărul de telefon (inclusiv cel de telefon mobil) sau de fax
 • Adresa de e-mail 
 • Numărul cardului de credit sau debit
 • Fotografia de profil
 • ID-urile conturilor de pe rețelele de socializare 
 • Numărul de identificare fiscală ca furnizor sau client
 • Numărul de identificare național, de ex. codul numeric personal
 • Numărul de identificare emis de o companie
 • Data nașterii
 • Sexul
 • Informațiile financiare, în cazul în care solicitați un credit
 • Informațiile bancare, precum numerele conturilor și numerele de tranzit
 • Parolele și întrebările/răspunsurile de securitate
 • Istoricul achizițiilor
 • Datele GPS/de locație 

Colectarea Informațiilor personale

Noi și furnizorii noștri de servicii colectăm Informații personale în mai multe moduri, inclusiv: 

 • Prin intermediul Serviciilor
  • Colectăm Informații personale prin intermediul Serviciilor, de exemplu atunci când vă abonați la un buletin informativ, creați un cont de accesare a serviciilor, faceți o comandă sau o achiziție, solicitați un credit, trimiteți o solicitare, înregistrați achiziția unui produs, trimiteți o fișă de garanție sau utilizați un serviciu de chat.
 • Offline
  • Colectăm de la dvs. Informații personale și offline, de ex. atunci când vizitați unitățile noastre sau saloanele noastre comerciale, faceți o comandă telefonică sau contactați serviciul clienți.
 • Din alte surse

-  Primim Informațiile dvs. personale din alte surse, cum ar fi:

o   bazele de date disponibile public, alte baze de date terțe disponibile public și alte surse terțe

o    partenerii și furnizorii de servicii implicați în activități comune de marketing (inclusiv platformele rețelelor de socializare), atunci când aceștia partajează informații cu noi

-  În cazul în care vă asociați contul de pe o rețea de socializare cu contul dvs. din cadrul Serviciilor, veți partaja cu noi anumite Informații personale din contul dvs. de pe rețeaua de socializare, cum ar fi numele, adresa de e-mail, fotografia, lista contactelor de pe rețeaua de socializare și orice alte informații care pot fi accesibile pentru noi sau pe care ni le puneți la dispoziție atunci când vă asociați contul de pe o rețea de socializare cu contul dvs. din cadrul Serviciilor.

-  Atunci când participați la un concurs, o promoție, o loterie, un sondaj sau o altă promoție. 

-  Atunci când publicați contribuții pe un blog sau forum.

Colectarea Informațiilor personale este necesară pentru furnizarea Serviciilor solicitate.  Dacă nu furnizați informațiile solicitate, este posibil ca noi să nu vă putem furniza Serviciile. Dacă ne dezvăluiți, nouă sau furnizorilor noștri de servicii, orice Informații personale ale altor persoane relevante pentru Servicii, declarați pe proprie răspundere că aveți autoritatea de a face acest lucru și de a ne permite să utilizăm informațiile în conformitate cu această Declarație de confidențialitate.

Utilizarea Informațiilor personale

Noi și furnizorii noștri de servicii utilizăm Informații personale în următoarele scopuri:

 •  Furnizarea Serviciilor și îndeplinirea solicitărilor dvs. Desfășurăm următoarele activități pentru a ne gestiona relația contractuală cu dvs. și/sau pentru a ne respecta obligațiile legale:

      -  Furnizarea Serviciilor către dvs., de ex. prin permiterea accesului la contul dvs. înregistrat și furnizarea serviciilor clienți asociate.

      -   Furnizarea de răspunsuri la întrebările dvs. și îndeplinirea solicitărilor dvs. atunci când ne contactați folosind unul dintre formularele noastre de contact online sau în alte moduri, de exemplu atunci când ne trimiteți întrebări, sugestii, complimente sau reclamații sau atunci când solicitați oferte sau alte informații despre Serviciile noastre.

      -   Efectuarea tranzacțiilor dvs. și furnizarea serviciilor clienți asociate.

      -  Trimiterea de informații administrative, cum ar fi modificările termenilor, condițiilor și politicilor noastre.

      -  Permiterea trimiterii de către dvs. a unor mesaje către altă persoană, dacă alegeți să faceți acest lucru.

      -  Procesarea solicitărilor dvs. de credit.

 •  Furnizarea buletinelor noastre informative, a informațiilor despre produsele și serviciile noastre și/sau a altor materiale, precum și facilitarea partajării pe rețelele de socializare.  Atunci când avem consimțământul dvs. sau un interes legitim de afaceri, desfășurăm următoarele activități: 

       -  Trimiterea de comunicări de marketing (de exemplu, prin e-mail, mesaje SMS, mesaje de WhatsApp, notificări în aplicații și pe platformele rețelelor de socializare) conținând informații despre serviciile noastre, noile produse și alte noutăți referitoare la compania noastră.

       -  Facilitarea funcțiilor de partajare pe rețelele de socializare pe care alegeți să le utilizați.

 • Analiza Informațiilor personale în scopul generării rapoartelor de afaceri și al furnizării de servicii personalizate.  Atunci când avem consimțământul dvs. sau interese legitime de afaceri, desfășurăm următoarele activități:

-  Analiza sau predicția preferințelor utilizatorilor noștri, în scopul generării unor rapoarte de tendințe agregate privind modul în care este utilizat conținutul nostru digital, astfel încât să ne putem îmbunătăți Serviciile.

        -  Aprofundarea înțelegerii noastre în ceea ce vă privește, astfel încât să ne putem personaliza interacțiunile cu dvs. și să vă putem oferi informații și/sau oferte adaptate intereselor dvs.

        -  Aprofundarea înțelegerii preferințelor dvs., pentru a vă putea furniza, prin intermediul Serviciilor noastre, conținut care considerăm că va fi relevant și interesant pentru dvs.

 • Permiterea participării dvs. la loterii, concursuri sau alte promoții.  Pentru a ne administra relația contractuală cu dvs., desfășurăm următoarele activități:

       - Vă putem oferi oportunitatea de a participa la loterii, concursuri sau alte promoții. Unele dintre aceste promoții au reguli suplimentare, conținând informații despre modul în care vom utiliza și dezvălui Informațiile dvs. personale.

 • Agregarea și/sau anonimizarea Informațiilor personale.  Atunci când avem interese legitime de afaceri, desfășurăm următoarele activități:

       - Putem agrega și/sau anonimiza Informațiile personale, caz în care acestea nu vor mai fi considerate Informații personale. Facem acest lucru cu scopul de a genera date utile pentru noi, pe care le putem utiliza și dezvălui în orice scop.

 • Atingerea obiectivelor noastre de afaceri. Desfășurăm următoarele activități pentru a ne gestiona relația contractuală cu dvs., pentru a ne respecta obligațiile legale și/sau deoarece avem interese legitime de afaceri în acest sens:

       -  Analiza datelor, de exemplu pentru a spori eficiența Serviciilor noastre.

       -  Audituri, pentru a ne asigura că procesele noastre interne funcționează corect și respectă cerințele legale, contractuale sau ale reglementărilor aplicabile.

       -  Monitorizarea de securitate și prevenirea fraudelor, de exemplu pentru a detecta și preveni             atacurile cibernetice sau tentativele de furt de identitate.

       -  Dezvoltarea de noi produse și servicii.

       -  Optimizarea, îmbunătățirea sau modificarea produselor și serviciilor noastre curente.

       -  Identificarea tendințelor de utilizare; de exemplu, înțelegerea părților din Serviciile noastre care prezintă cel mai mult interes pentru utilizatori.

       -  Determinarea eficacității campaniilor noastre promoționale, pentru a ne putea adapta campaniile în funcție de nevoile și interesele utilizatorilor noștri.

       -  Administrarea și extinderea activităților noastre de afaceri; de exemplu, înțelegerea părților din Serviciile noastre care prezintă cel mai mult interes pentru utilizatorii noștri, pentru a ne putea concentra energia pe interesele acestora.

Dezvăluirea Informațiilor personale

Dezvăluim Informațiile personale:

 • Companiei noastre părinte și companiilor afiliate, în scopurile descrise în această Declarație de confidențialitate.

Puteți consulta aici lista și locațiile persoanelor juridice din grupul nostru de companii.

 • Furnizorilor noștri terți de servicii, pentru a facilita furnizarea serviciilor de către aceștia.

- Printre aceștia se pot număra furnizori de servicii precum cele de găzduire a site-urilor web, de analiză a datelor, de procesare a plăților, de livrare a comenzilor, de tehnologie a informației și cele de furnizare a infrastructurii asociate, a serviciilor clienți, a auditurilor și a altor servicii.

 • Terțelor părți precum agenții, comercianții, distribuitorii și alți parteneri de afaceri, pentru a le permite să vă trimită comunicări de marketing, în funcție de alegerile dvs.
 • Sponsorilor terți ai loteriilor, concursurilor și promoțiilor similare.
 • Când puteți alege să vă dezvăluiți informațiile personale?

- Pe forumurile web, în serviciile de chat, pe paginile de profil, bloguri și alte servicii în care puteți posta informații și conținut (inclusiv, fără limitare, paginile noastre de pe rețelele de socializare).  Rețineți că orice informații postate sau dezvăluite prin intermediul acestor servicii vor deveni publice și pot fi disponibile pentru alți utilizatori și publicul larg.

 • Prin activitățile dvs. de partajare pe rețelele de socializare. 

- Atunci când vă conectați la contul din cadrul serviciilor folosind un cont de pe o rețea de socializare, veți partaja informații cu prietenii asociați contului dvs. de pe rețeaua de socializare, cu alți utilizatori și cu furnizorul rețelei de socializare. În acest mod, ne autorizați să facilităm această partajare de informații și înțelegeți că utilizarea informațiilor partajate va fi supusă politicii de confidențialitate a furnizorului rețelei de socializare.

- În plus, furnizorul instrumentului de partajare pe rețele de socializare pe care îl utilizăm în cadrul Serviciilor poate colecta informații care vă privesc și care pot include Informații personale, atunci când partajați conținut din cadrul Serviciilor folosindu-vă contul de pe o rețea de socializare. Colectarea, utilizarea și partajarea informațiilor de către furnizorul instrumentului de partajare pe rețelele de socializare sunt supuse politicii de confidențialitate a acestuia, iar noi nu suntem răspunzători de practicile sale de confidențialitate, securitate sau de alt tip.

 • Terțelor părți implicate în licențiere, dezvoltarea în parteneriat sau acorduri similare.

 

Alte moduri de utilizare și dezvăluire

De asemenea, vom utiliza și dezvălui Informațiile dvs. personale conform necesităților și în moduri adecvate, în special atunci când avem obligația legală sau un interes legitim de afaceri în acest sens:

 • Pentru a respecta legile și reglementările aplicabile.

- Acestea pot include legi din afara țării dvs. de reședință.

 • În vederea cooperării cu autoritățile publice și guvernamentale.

- Pentru a răspunde la solicitări sau a furniza informații despre care credem că sunt importante.

- Acestea pot include autorități din afara țării dvs. de reședință.

 • Pentru a coopera cu forțele de ordine.

  De exemplu, atunci când răspundem la solicitările sau ordinele forțelor de ordine sau furnizăm informații despre care credem că sunt importante.

 • Din alte motive legale.

-  Pentru aplicarea termenilor și condițiilor noastre și

-  Pentru a ne proteja drepturile, confidențialitatea, siguranța sau proprietatea, sau cele ale companiilor noastre afiliate, ale dvs. sau ale altor persoane.

 • În legătură cu o vânzare sau o tranzacție de afaceri.

- Avem un interes legitim de a dezvălui sau transfera Informațiile dvs. personale către o terță parte în cazul oricărei reorganizări, fuziuni, vânzări, creări a unei întreprinderi cu capital mixt, atribuiri, transfer sau oricărei dispoziții privind întreaga noastră afacere, activele ori acțiunile noastre sau orice parte a acestora (inclusiv în cazurile legate de proceduri de faliment sau proceduri similare).  Aceste terțe părți pot include, de exemplu, o persoană juridică având rolul de cumpărător, precum și consultanții acesteia.

ALTE INFORMAȚII

Termenul de „Alte informații” se referă la orice informații care nu permit identificarea dvs. personală sau nu sunt legate de o persoană identificabilă.

 • Informații privind browserul și dispozitivul
 • Date privind utilizarea aplicațiilor ori a dispozitivelor sau vehiculelor conectate
 • Informații colectate prin intermediul modulelor cookie, al pixelilor-etichetă sau altor tehnologii
 • Informațiile demografice și alte informații furnizate de dvs. care nu permit identificarea dvs. personală
 • Informațiile agregate de o manieră care să prevină identificarea dvs. personală
 • Locația fizică
 • Informații privind operațiunea dvs. agricolă

Dacă avem obligația de a prelucra Alte informații în mod identic cu Informațiile personale conform legislației aplicabile, le putem utiliza și dezvălui în scopurile în care utilizăm și dezvăluim Informațiile personale, conform indicațiilor din această Declarație.

Colectarea altor informații

Noi și furnizorii noștri de servicii putem colecta Alte informații în mai multe moduri, inclusiv: 

 • Prin intermediul browserului sau dispozitivului dvs.
  • Anumite informații sunt colectate de majoritatea browserelor sau prin intermediul dispozitivului dvs., în mod automat; printre acestea se numără adresa Media Access Control (MAC), tipul computerului (Windows sau Mac), rezoluția ecranului, numele și versiunea sistemului de operare, producătorul și modelul dispozitivului, limba, tipul și versiunea browserului web, numele și versiunea Serviciilor (de exemplu, ale aplicației) pe care le utilizați.  Utilizăm aceste informații pentru a ne asigura că Serviciile funcționează corect. 
 • Prin utilizarea de către dvs. a Aplicației
  • Atunci când descărcați și utilizați Aplicația, noi și furnizorii noștri de servicii putem urmări și colecta date privind utilizarea Aplicației, precum data și ora la care Aplicația de pe dispozitivul dvs. ne accesează serverele și informațiile sau fișierele descărcate în Aplicație, pe baza numărului dispozitivului dvs.
 • Utilizarea modulelor cookie, a pixelilor-etichetă sau altor tehnologii similare
  • Modulele cookie sunt informații stocate direct pe computerul pe care îl utilizați.  Putem utiliza module cookie și tehnologii de urmărire similare pe Site-urile web și în Aplicațiile noastre, precum și în mesajele e-mail cu formatare HTML pe care vi le trimitem.  Modulele cookie și tehnologiile similare ne permit să colectăm informații precum tipul de browser, timpul petrecut în cadrul Serviciilor, paginile vizitate, preferințele de limbă și alte date referitoare la trafic.  Utilizăm informațiile colectate în diferite scopuri, inclusiv pentru analiză, măsurarea eficacității campaniilor noastre de marketing și pentru a vă transmite materiale publicitare privind produse și servicii despre care credem că v-ar putea interesa.  În prezent, nu răspundem la solicitările de oprire a urmăririi trimise de browsere.  Pentru mai multe informații, inclusiv pentru metodele prin care puteți refuza anumite moduri de utilizare a modulelor cookie și a tehnologiilor similare, consultați  Politica noastră privind modulele cookie și tehnologiile similare.
 • Adresa IP
  • Adresa dvs. IP este alocată automat computerului dvs. de furnizorul conexiunii dvs. la internet.  O adresă IP poate fi identificată și înregistrată automat în fișierele jurnal de pe serverele noastre oricând un utilizator accesează Serviciile, împreună cu ora vizitei și paginile accesate.  Colectarea adreselor IP reprezintă o practică standard și este efectuată automat de numeroase site-uri web, aplicații și alte servicii.  Utilizăm adresele IP în scopuri legate de calcularea nivelurilor de utilizare, diagnosticarea problemelor serverelor și administrarea Serviciilor.  De asemenea, pe baza adresei dvs. IP, vă putem determina cu aproximație locația.
 • Locația fizică
  • Putem colecta locația fizică a dispozitivului dvs. folosind, de exemplu, semnalele transmise prin satelit, turnurile rețelelor celulare sau cele Wi-Fi.  Putem utiliza locația fizică a dispozitivului dvs. pentru a vă furniza servicii și conținut personalizate în funcție de locație.  Putem, de asemenea, partaja locația fizică a dispozitivului dvs., împreună cu informații privind materialele publicitare și alte informații colectate, cu partenerii noștri de marketing, pentru a le permite să vă furnizeze un conținut mai personalizat și să studieze eficacitatea campaniilor publicitare.  În anumite situații, veți putea permite sau respinge aceste moduri de utilizare și/sau partajare a locației dispozitivului dvs.; în cazul respingerii, este posibil ca noi și/sau partenerii noștri de marketing să nu vă putem furniza servicii și conținut personalizate corespunzător.

 

Utilizarea și dezvăluirea altor informații

Putem utiliza și dezvălui Alte informații în orice scop, exceptând eventualele prevederi contrare ale legislației aplicabile. În anumite cazuri, putem combina Alte informații cu Informațiile personale. În aceste situații, vom trata informațiile combinate ca Informații personale cât timp acestea rămân combinate.

SECURITATEA

Încercăm să utilizăm măsuri organizaționale, tehnice și administrative rezonabile pentru a proteja Informațiile personale în cadrul organizației noastre.  Din nefericire, niciun sistem de transmitere sau stocare a datelor nu poate fi securizat în mod garantat și în proporție de 100%.  Dacă aveți motive să credeți că interacțiunile dvs. cu noi nu mai sunt securizate, informați-ne imediat, folosind datele din secțiunea „Contact” de mai jos.

OPȚIUNILE ȘI ACCESUL

Opțiunile dvs. privind utilizarea și dezvăluirea de către noi a informațiilor dvs. personale

Vă oferim anumite opțiuni privind utilizarea și dezvăluirea de către noi a informațiilor dvs. personale în scopuri de marketing.  Puteți refuza: 

 • Primirea comunicărilor electronice din partea noastră:  Dacă nu mai doriți să primiți în viitor e-mailuri legate de marketing de la noi, le puteți refuza utilizând mecanismul de dezabonare inclus în fiecare dintre e-mailurile de acest tip.  Dacă nu mai doriți să primiți mesaje text sau SMS legate de marketing la care v-ați abonat anterior, le puteți refuza răspunzând cu textul STOP la orice astfel de mesaj primit.
 • Partajarea Informațiilor dvs. personale cu companiile noastre afiliate, în scopul activităților de marketing direct:  Dacă doriți să întrerupem, pe viitor, partajarea Informațiilor dvs. personale cu companiile noastre afiliate în scopul activităților de marketing direct, puteți merge aici pentru a opri această partajare.
 • Partajarea Informațiilor dvs. personale cu terțe părți neafiliate, în scopul activităților de marketing direct:  Dacă doriți să întrerupem, pe viitor, partajarea Informațiilor dvs. personale cu terțe părți neafiliate în scopul activităților de marketing direct, puteți merge aici pentru a opri această partajare.

Vom încerca să vă îndeplinim solicitările în cel mai scurt timp posibil.  Rețineți că veți primi în continuare mesaje administrative importante, pe care nu le puteți refuza, chiar dacă solicitați întreruperea e-mailurilor de marketing.

Cum vă puteți accesa, modifica sau șterge Informațiile personale 

Dacă doriți să solicitați examinarea, corectarea, actualizarea, suprimarea, restricționarea sau ștergerea Informațiilor personale, să obiectați la prelucrarea Informațiilor personale sau dacă doriți să solicitați o copie electronică a Informațiilor dvs. personale în scopul transmiterii acestora către o altă companie (în măsura în care aceste drepturi vă sunt acordate de legislația aplicabilă), ne puteți contacta  aici sau la adresa Customer Information Center, Baneasa Business & Technology Park Sos Bucuresti-Ploiesti Nr 42-44 Cladirea B, et 2 Sector 1 013696 Bucuresti Romania.

Vom răspunde solicitărilor dvs. în conformitate cu legislația aplicabilă.

În cadrul solicitării dvs., indicați în mod clar Informațiile personale pe care doriți să le modificați și dacă doriți eliminarea Informațiilor dvs. personale din baza noastră de date.  Pentru protecția dvs., este posibil să implementăm numai solicitările legate de Informațiile personale asociate adresei de e-mail de la care ne trimiteți solicitarea; de asemenea, poate fi necesar să vă verificăm identitatea înainte de a vă îndeplini solicitarea.  Vom încerca să vă îndeplinim solicitarea în cel mai scurt timp posibil. 

Rețineți că poate fi necesar să păstrăm anumite informații în scopul menținerii evidențelor necesare și/sau al finalizării oricăror tranzacții inițiate înainte de solicitarea modificării sau ștergerii (de exemplu, atunci când efectuați o achiziție sau participați la o promoție, modificarea sau ștergerea Informațiilor personale furnizate poate fi imposibilă înainte de finalizarea achiziției sau promoției respective).

PERIOADA DE PĂSTRARE

Păstrăm Informațiile personale pe perioada necesară sau permisă, în funcție de scopurile pentru care au fost obținute acestea și în conformitate cu legislația aplicabilă. 

Criteriile utilizate pentru determinarea perioadelor de păstrare sunt următoarele: 

 • Durata relației noastre cui dvs. și în care vă furnizăm Servicii (de exemplu, cât timp aveți un cont la noi sau continuați utilizarea Serviciilor);
 • Existența unor obligații legale care ni se aplică (de exemplu, anumite legi impun păstrarea evidențelor tranzacțiilor cu dvs. pe o anumită perioadă de timp înainte de ștergerea acestora);
 • Măsura în care păstrarea este recomandabilă din punct de vedere al poziției noastre legale (de exemplu, în ceea ce privește termenele de prescripție, litigiile sau investigațiile autorităților de reglementare).

SERVICIILE TERȚE

Această Declarație de confidențialitate nu privește confidențialitatea, informațiile sau alte practici ale terțelor părți, inclusiv orice terțe părți care administrează eventualele site-uri web sau servicii către care există linkuri în cadrul Serviciilor noastre, iar noi nu suntem răspunzători de acestea.  Includerea unui link în cadrul Serviciilor nu implică susținerea, de către noi sau companiile noastre afiliate, a site-ului sau serviciului către care trimite linkul.

În plus, nu purtăm nicio răspundere în ceea ce privește colectarea, utilizarea ori dezvăluirea informațiilor sau politicile și practicile de securitate ale altor organizații, precum Facebook, Apple, Google, Microsoft, RIM sau orice dezvoltator de aplicații, furnizor de aplicații, furnizor de rețele de socializare, furnizor de sisteme de operare, furnizor de servicii wireless sau producător de dispozitive, nici în ceea ce privește orice Informații personale pe care le dezvăluiți altor organizații prin sau în legătură cu Aplicațiile sau paginile noastre de pe rețelele de socializare.

UTILIZAREA SERVICIILOR DE CĂTRE MINORI

Serviciile nu sunt concepute pentru persoane cu vârsta sub treisprezece (13) ani și nu colectăm cu bună știință Informații personale de la persoanele cu vârsta sub 13 ani.

JURISDICȚIA ȘI TRANSFERURILE INTERNAȚIONALE

Informațiile dvs. personale pot fi stocate și procesate în orice țară în care deținem unități operaționale sau în care contractăm furnizori de servicii; prin utilizarea Serviciilor, înțelegeți că informațiile dvs. vor fi transferate în alte țări decât țara dvs. de reședință, inclusiv Statele Unite ale Americii, care pot avea reguli de protecție a datelor diferite de cele din țara dvs.  În anumite circumstanțe, tribunalele, forțele de ordine, agențiile de reglementare sau instituțiile de securitate din țările respective pot avea dreptul de a accesa Informațiile dvs. personale.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE PRIVIND SEE: Unele țări din afara SEE sunt recunoscute de către Comisia Europeană ca oferind un nivel adecvat de protecție a datelor, conform standardelor SEE (lista completă a acestor țări este disponibilă aici [ Lista online de țări adecvate a Comisiei UE]. Pentru transferurile din SEE în țări care nu sunt considerate adecvate de către Comisia Europeană, am implementat măsuri adecvate, precum clauzele contractuale standard adoptate de către Comisia Europeană și reguli obligatorii privind protejarea de către companii a Informațiilor dvs. personale. Puteți obține o copie a acestor măsuri trimițând o solicitare aici.

INFORMAȚIILE SENSIBILE

Exceptând cazul în care solicităm acest lucru, vă cerem să nu ne trimiteți și să nu dezvăluiți nicio Informație personală sensibilă (de ex. codul numeric personal, informații privind originea rasială sau etnică, opiniile politice, religia sau alte credințe, starea de sănătate, date biometrice sau caracteristici genetice, cazierul juridic sau calitatea de membru al unui sindicat) în cadrul Serviciilor, prin intermediul acestora sau în alte moduri.

SERVICIILE TERȚE DE PLATĂ

Putem utiliza un serviciu terț de plăți pentru a procesa plățile efectuate în cadrul Serviciilor. Dacă doriți să efectuați o plată în cadrul Serviciilor, Informațiile dvs. personale vor fi colectate de terța parte respectivă, nu de noi, și vor fi supuse politicii de confidențialitate a terței părți, nu acestei Declarații de confidențialitate.  Nu controlăm și nu sunt responsabili pentru colectarea, utilizarea și dezvăluirea de către terța parte respectivă a Informațiilor dvs. personale.

ACTUALIZĂRILE ACESTEI DECLARAȚII DE CONFIDENȚIALITATE

Informațiile de la „Ultima actualizare” din partea de sus a acestei Declarații de confidențialitate indică data ultimei revizuiri a Declarației de confidențialitate. Orice modificări vor intra în vigoare atunci când publicăm Declarația de confidențialitate revizuită în cadrul Serviciilor. Utilizarea de către dvs. a Serviciilor în urma acestor modificări indică acceptarea Declarației de confidențialitate revizuite.

CONTACT

Dacă aveți întrebări privind această Declarație de confidențialitate, contactați-ne folosind Formularul de solicitări legate de confidențialitate sau adresa:

Customer Information Center

Baneasa Business & Technology Park Sos Bucuresti-Ploiesti Nr 42-44 

Cladirea B, et 2 Sector 1 013696 Bucuresti Romania

Deoarece comunicațiile nu sunt întotdeauna securizate, nu includeți carduri de credit sau alte informații sensibile în comunicările pe care ni le trimiteți.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE PRIVIND SEE

Puteți, de asemenea:

 • Contacta directorul nostru de protecție a datelor din Germania la adresa Email.
 • Puteți depune o reclamație la autoritatea de protecție a datelor din țara sau regiunea dvs. sau cea în care a avut loc o posibilă încălcare a legislației aplicabile privind protecția datelor.  Pentru o listă a autorităților de protecție a datelor, accesați adresa https://edpb.europa.eu/about-edpb/board/members_en.