Seminte Pioneer®

Banner Saci

Portofoliul de seminte marca Pioneer®

In acest moment, dispunem de solutii diversificate pentru seminte, produse pentru protectia plantelor si servicii digitale, care aduc rezultate excelente in orice ferma. Aceste solutii combina genetica, chimia si agricultura de precizie tocmai pentru a-i ajuta pe fermieri sa maximizeze valoarea investitiilor prin solutii eficiente, bazate pe stiinta, care sa contribuie la optimizarea productiei si la calitatea culturilor.

59 Produs gasit

Niciun produs potrivit pentru selectia ta

Te rog sterge toate filtrele si incearca din nou

P0023

LumiGEN™ |

Optimum® AQUAmax®

Hibrid semitardiv, bine adaptat condițiilor din majoritatea zonelor de cultură.

P0900

LumiGEN™

Potențial foarte mare de producție. Stabilitate foarte bună. Bună toleranță la secetă.

P0943

LumiGEN™

Adaptabilitate ridicată la diferite areale și tehnologii de cultură. Caractere agronomice stabile.

P1096

LumiGEN™

Hibrid intensiv, destinat fermierilor ce doresc atingerea potențialului maxim de producție. Capacitate impresionantă de producție.

P64HE133

Express® |

High oleic

Hibrid high oleic semitimpuriu, cu rezistență la erbicidul Express®, conţinut ridicat de acid oleic (> 92%) și potențial ridicat de producție.

P64LE137

Express® |

Floarea Soarelui

Hibridul cu cea mai bună toleranță la secetă și arșiţă din România, foarte bine adaptat condițiilor locale, cu productivitate excepțională. Cel mai rezistent hibrid la Lupoaie din Europa.

P8812

LumiGEN™

Potențial de producție impresionant pentru această maturitate. Stabilitate la producții ridicate și constanță uimitoare.

P9590

LumiGEN™

Hibridul pentru mălai cu cel mai bun raport productivitate/calitate din piață. Hibrid sticlos, cu cei mai buni indici de panificație.

P9610

LumiGEN™ |

Optimum® AQUAmax®

Cel mai stabil hibrid semitimpuriu. Capacitate ridicată și constantă de producție.

P9639

LumiGEN™ |

Optimum® AQUAmax®

Este hibridul care aduce o productivitate ridicată, dar oferă în același timp și siguranță.

Incarca mai multe produse

TM ® Trademarks ale Corteva Agriscience si ale afiliatilor companiei. © 2020 Corteva. Elevore si Resicore nu sunt inregistrat e pentru uz sau vanzare in toate tarile. Contacteaza agentia de stat de reglementare a pesticidelor pentru a vedea daca un produs este inregistrat pentru uz vanzare in tara ta. Resicore si Stinger nu sunt disponibile pentru vanzare, distributie sau uz Nassau si Suffolk din New York. Restrictiile de stat privind, vanzarea si utilizarea Singer se aplica. Consultati eticheta inainte de a cumpara sau a utiliza pentru a vedea detaliile compete despe produs. Erbicidele Enlist Duo si Enlist One™ nu sunt inregistrate pentru uz sau vanzare in toate tarile. Contacteaza agentia de stat de reglementare a pesticidelor pentru a vedea daca un produs este inregistrat pentru uz sau vanzare in tara ta. Erbicidele Enlist Duo si Enlist One sunt singurele 2,4-D produse autorizate pentru utilizare in culturile Enlist. Intotdeauna cititi instructiunile de folosire de pe etichete.