Organic growing micro greens closeup

Suntem dedicati progresului

Oferim prezenta noastra globala, cunostintele si resursele noastre, astfel incat fermierii sa progreseze.

Dedicati agriculturii

Corteva Agriscience este singura companie de agricultura dedicata complet acestui sector. Prin combinarea experientelor unor companii reputate, precum Pioneer, DuPont si Dow AgroSciences, am reunit cele mai stralucite minti si rezultate ale agriculturii castigate de-a lungul a doua secole de cercetari stiintifice. 

Scientist examining plants in laboratory

Scopul nostru

Sa imbogatim vietile tuturor celor care produc și consuma, asigurand progresul generatiilor viitoare.

Valorile noastre

Ne ghidam dupa credintele si scopurile noastre, care sunt acelea de a imbogati vietile tuturor celor care produc și a celor care consuma, asigurand progresul generatiilor viitoare.

Imbogatim vieti

Suntem dedicati imbogatirii vietii si a campurilor. In calitate de lideri, avem un scop care ne depaseste interesele, pentru a aduce beneficii societatii.

Privim inainte cu incredere

Suntem lideri si actionam pe masura. Acceptam provocarile cu care industria noastra se confrunta si vom face tot posibilul ca agricultura sa progreseze si sa se dezvolte.

 

 

 

Suntem curiosi

Inovam fara oprire!  Acceleram inovatiile pentru a crea solutii care vor oferi din abundenta alimente de calitate superioara, atat in prezent, cat si in viitor.

Construim impreuna

Crestem prin colaborare! Imbratisam diversitatea si colaborarea pentru a construi o companie noua si pentru a cuprinde intregul sistem alimentar, creand o valoare comuna.

Actionam corect

Procedam intotdeauna in mod corect, mentinand standardele cele mai inalte de etica si desfasurandu-ne activitatea in siguranta si in mod transparent.

Ce spun oamenii?

Simt ca reprezentantul local face parte din echipa mea

Young man drives tractor

“Nu pot face totul, asa ca ma inconjor de oameni cu adevarat buni pentru a-mi imbunatati afacerea.“

-Fermier

Descoperirea protectiei plantelor a adus cu sine produse noi si inovatoare

Female scientist checking plant

“Cum ar fi, de exemplu, noul produs natural, spinosad si derivatul sau semi-sintetic din generatia urmatoare, spinetoram. Profilul foarte favorabil mediului al acestor produse, combinat cu controlul foarte eficient al insectelor, ramane unic in agricultura din prezent.”

-Corteva Agriscience, cercetator

Tehnologia a jucat un rol important in puterea noastra de a mari productia

Male farmer checking tomato plant

“In ultimii cinci ani am observat ca productia a crescut semnificativ si cred ca va fi principalul element care ne va ajuta sa continuam sa ne extindem si sa prosperam.”

-Fermier