Organic growing micro greens closeup

Suntem dedicați progresului

Oferim prezența noastră globală, cunoștințele și resursele noastre, astfel încât fermierii să progreseze.

Dedicați agriculturii

Corteva Agriscience este singura companie de agricultură dedicată complet acestui sector. Prin combinarea experiențelor unor companii reputate, precum Pioneer, DuPont și Dow AgroSciences, am reunit cele mai strălucite minți și rezultate ale agriculturii câștigate de-a lungul a două secole de cercetări științifice. 

Scientist examining plants in laboratory

Scopul nostru

Să îmbogățim viețile tuturor celor care produc și consumă, asigurând progresul generațiilor viitoare.

Valorile noastre

Ne ghidăm după credințele și scopurile noastre, acelea de a îmbogăți viețile tuturor celor care produc și a celor care consumă, asigurând progresul generațiilor viitoare.

Îmbogățim vieți

Suntem dedicati îmbogățirii vieții și a câmpurilor. În calitate de lideri, avem un scop care ne depășește interesele, pentru a aduce beneficii societății.

Privim înainte cu încredere

Suntem lideri și acționăm pe măsură. Acceptăm provocarile cu care industria noastră se confruntă și vom face tot posibilul ca agricultura să progreseze și să se dezvolte.

 

 

 

Suntem curioși

Inovăm fără oprire!  Accelerăm inovațiile pentru a crea soluții care vor oferi din abundență alimente de calitate superioara, atât în prezent, cât și în viitor.

Construim împreună

Creștem prin colaborare! Îmbrățișăm diversitatea și colaborarea pentru a construi o companie nouă și pentru a cuprinde întregul sistem alimentar, creând o valoare comună.

Acționăm corect

Procedaăm întotdeauna în mod corect, menținând standardele cele mai înalte de etică și desfășurându-ne activitatea în siguranță și în mod transparent.

Ce spun oamenii?

Simt că reprezentantul local face parte din echipa mea

Young man drives tractor

“Nu pot face totul, așa că mă înconjor de oameni cu adevărat buni pentru a-mi îmbunătăți afacerea.“

-Fermier

Descoperirea protecției plantelor a adus cu sine produse noi și inovative

Female scientist checking plant

“Cum ar fi, de exemplu, noul produs natural, spinosad si derivatul sau semi-sintetic din generația următoare, spinetoram. Profilul foarte favorabil mediului al acestor produse, combinat cu controlul foarte eficient al insectelor, rămâne unic în agricultura din prezent.”

-Cercetător Corteva Agriscience 

Tehnologia a jucat un rol important în puterea noastră de a mări producția

Male farmer checking tomato plant

“În ultimii cinci ani am observat că producția a crescut semnificativ și cred că va fi principalul element care ne va ajuta să continuăm să ne extindem și să prosperăm.”

-Fermier