Obiectivele dedicate resurselor de teren arabil

Obiective de durabilitate pentru resursele de teren arabil

Angajamentul nostru

Suntem dedicați protejării terenurilor, a recoltelor și a succesului pe termen lung al industriei agricole. Știm că sănătatea solului, apa și biodiversitatea sunt toate interconectate, în furnizarea de beneficii, pentru o aprovizionare cu alimente din abundență, lla prețuri accesibile.

Obiectivele noastre pentru 2030

Îmbunătățirea sănătății solului

Îmbunătățirea sănătății solului pe o suprafață de 30 milioane de hectare, până în 2030. 

Vom oferi instrumente și inovații pentru a îmbunătăți sănătatea solului, pentru a crește capacitatea culturilor de a rezista variabilității vremii, de a îmbunătăți calitatea aerului și a apei și de a sprijini habitatele înfloritoare.

Gestionarea resurselor de apă

Accelerarea îmbunătățirii eficienței utilizării azotului (NUE) pe terenurile agricole globale, până în 2030. Reducerea consumului de apă, în timp ce creștem producția de semințe pe 2.5 milioane de hectare, cu o presiune ridicată a apei, până în 2030, comparativ cu 2020.

Când azotul este utilizat eficient, plantele cresc mai bine și resursele naturale din jur sunt protejate. Stabilizatorii noștri de azot aplică tehnologie avansată pentru a crește eficiența utilizării azotului. De asemenea, vom implementa strategii de îmbunătățire a eficienței utilizării apei în zonele cu stres hidric.

Îmbunătățirea biodiversității

Îmbunătățirea biodiversității pe o suprafață de peste 10 milioane de hectare de pășunat și ecosisteme naturale, la nivel mondial, prin practici de gestionare durabilă și conservarea habitatelor până în 2030.

Biodiversitatea este baza agriculturii și a sistemelor noastre alimentare. Formăm parteneriate pentru extinderea creării habitatului și dezvoltarea de noi tehnologii pentru gestionarea terenurilor.

Femeile în câmpul de grâu

În calitate de lideri ai agriculturii responsabile, ne angajăm să îmbunătățim viețile și terenurile arabile. Urmăm un scop dincolo de interesele noastre, un scop în beneficiul societății.

Valoarea de bază a Cortevei