Obiective care aduc beneficii fermierilor

Bărbat inspectează porumbul

Angajamentul nostru

Ne-am angajat săi îmbogățim vieților celor care produc. Am stabilit obiective pentru a îmbunătăți viețile și operațiunile fermierilor, conservând, în același timp, resursele și protejând solul. Angajamentele noastre pe 10 ani vor furniza instrumente și instruire pentru a spori stabilitatea productivității, pentru a optimiza materialele procurate și pentru a îmbunătăți reziliența la schimbările climatice.

Obiectivele noastre pentru 2030

Instruirea fermierilor

Instruirea a 25 de milioane de fermieri cu privire la sănătatea solului, gestionarea responsabilă a utilizării îngrășămintelor și a apei și bunele practici în vederea creșterii productivității.

Extindem modurile în care împărtășim fermierilor informații despre cele mai noi progrese și tehnologii.

Îmbogățirea vieților micilor fermieri

Sporirea cumulată a productivității, a veniturilor și a practicilor agricole sustenabile pentru peste 500 de milioane de mici fermieri până în 2030, inclusiv dublarea procentului de fermieri femei cu care interacționăm.

Până la 80 la sută din hrana din Asia și Africa Subsahariană este produsă de mici fermieri. Ne-am angajat să le oferim acces la instrumente, soluții și sprijin agronomic.

Aflați mai multe despre angajamentul nostru pentru incluziune, diversitate și egalitate.

Reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră și sporirea productivității

Permitem fermierilor să sporească productivitatea culturilor cu 20 de procente în mod sustenabil, reducând, în același timp, emisiile de gaze cu efect de seră cu 20 de procente în cadrul sistemelor de cultivare, în comparație cu 2020.

Oferim cele mai bune practici și inovații pentru a perfecționa productivitatea, protejând, în același timp, planeta.

Femeie cu iPad într-un lan de grâu

Fermierii sunt primii care se confruntă cu un peisaj în schimbare, depunând, în același timp, eforturi constante pentru creșterea productivității, rezilienței și oportunităților. Succesul fiecărui fermier este prioritatea noastră. Deoarece atunci când producătorii agricoli prosperă, întreaga lume prosperă.