Obiective care aduc beneficii comunităților noastre

Mamă care ține în brațe un copil

Angajamentul nostru

Ajutăm comunitățile de fermieri să prospere, încurajând clienții și colegii din agricultură și comunitățile în care trăim și lucrăm. Ne angajăm să susținem și să protejăm oamenii din întregul sistem alimentar și din întreaga comunitate agricolă.

Obiectivele noastre pentru 2030

Menținerea angajaților în siguranță

Protejarea sănătății și siguranței oamenilor din unitățile noastre și ale celor care lucrează în agricultură.

Agricultura se numără printre cele mai periculoase industrii din lume. Pentru a sprijini agricultorii, trebuie să ne asigurăm că vom menține forța de muncă agricolă în siguranță și în condiții bune de sănătate.

Susținem femeile, susținem tinerii și implicăm comunitățile

Susținem femeile, susținem tinerii și implicăm comunitățile din toate locațile globale în care avem corporații și în toate țările în care ne desfășurăm activitatea, până în 2030.

Suntem de părere că toate comunitățile agricole au parte de beneficii, dacă li se oferă oportunități economice și incluziune socială tuturor. Ne extindem programele locale de informare și mobilizare la nivel global cu Corteva Grows.

De asemenea, până în 2030, vom elabora o bază și o strategie pentru a crește accesul fermierilor femei și a celor care aparțin minorităților etnice din țările dezvoltate, la tehnologii agricole moderne, la date și resurse financiare, începând din SUA și Canada. Aflați mai multe despre angajamentul nostru pentru incluziune, diversitate și egalitate.

Oferim un milion de ore de voluntariat

Oferim un milion de ore de muncă voluntară, prin intermediul angajaților Corteva, pentru a sprijini la nivel global oamenii și comunitățile până în 2030.

Cei peste 20.000 de angajați pot reprezenta o sursă importantă de sprijin pentru ceilalți și pentru comunitatea agricolă lărgită. Oferim mai multe oportunități locale de voluntariat prin programul Corteva Grows.

Creșterea transparenței lanțului de aprovizionare

Creșterea transparenței lanțului de aprovizionare, de la fermă la consumator, folosind instrumentele digitale ce permit fermierilor să creeze valoare suplimentară prin oferirea de informații legate de piețele agricole, de sistemele alimentare și de comunități.

Transparența este esențială pentru sustenabilitate. Mai mult ca niciodată, consumatorii și părțile implicate doresc să știe cum se produc alimentele. Prin intermediul instrumentelor digitale, vom ajuta fermierii să împărtășească deschis informații.

Tată și fii pe câmp

Misiunea noastră de a conduce întreaga comunitate către rezultate mai bune, mai sustenabile în întreaga lume este mai importantă acum ca niciodată.

- Jim Collins, Director executiv de sustenabilitate în cadrul Corteva Agriscience