Vă rugăm, citiți cu atenție!

• Voucherul se poate vizualiza, dând click AICI.

• Reprezentantul Corteva nu va negocia termenele de plată, prețuri sau contracte cu fermierul, urmând ca toate relațiile de ordin comercial să se desfășoare numai între distribuitorii Corteva și fermier.

• Reprezentantul Corteva nu va recomanda sau direcționa fermierul în achiziționarea produselor către anumiți distribuitori, alegerea distribuitorului se va face exclusiv de către fermier.

 

LISTE PREȚUTI
Vezi oferta 2022 la produsele pentru protecția plantelor.
CONTACTAȚI-NE
Contactați echipa noastră de vânzări. Ne găsiți în fiecare județ din țară.

36 Produs gasit

Niciun produs potrivit pentru selectia ta

Te rog sterge toate filtrele si incearca din nou

Closer™

Insecticide

Insecticid selectiv destinat controlului afidelor din culturile de varză, salată, spanac și cartof.

Delegate™

Insecticide

Insecticid selectiv destinat controlului larvelor de lepidoptere (omizi), a minatoarelor, tripșilor și purecilor meliferi din pomicultură. Spinetoram face parte din clasa Spinozine, grup 5 (IRAC), fiind derivat din fermentația Saccharopolyspora spinosa, ca și alte spinosine.

Transform™

Insecticide

Insecticid cu acțiune sistemică și translaminară pentru o protecție de lungă durată asupra afidelor din culturile de grâu de toamnă, orz de toamnă, ovăz.

Viper™ On

Erbicide

Erbicid postemergent pentru cultura orezului. Conține penoxsulam 16 g/l + triclopir-butotil 120 g/l și este ambalat la 5 litri.

Zorvec™ Zelavin®

Fungicide

Fungicid preventiv, curativ și antisporulant, sistemic și translaminar pentru controlul manei vitei-de-vie.

Arigo®

Erbicide

Arigo® este un erbicid selectiv pentru combaterea în postemergenţa timpurie a buruienilor graminee şi cu frunză lată, anuale şi perene la porumb.

Bizon™

Erbicide

Bizon™este un erbicid cu efect de lunga durata, cu aplicare toamna in postmergenta, impotriva buruienilor problema din culturile de cereale paioase.

Capartis® 

Fungicide

Capartis® este un fungicid de ultimă generație cu activitate complexă și efect de lungă durată.

Cerlit™ SUPER

Erbicide

Cerlit™ SUPER este un erbicid sistemic cu flexibilitate remarcabila in aplicare, destinat combaterii in postemergenta a buruienilor dicotiledonate.

Curzate® F

Fungicide

Curzate® F este un fungicid sistemic local specializat în combaterea manei la viţa de vie. Conține: 4,8% cimoxanil + 48% folpet.

Incarca mai multe produse