Vă rugăm, citiți cu atenție!

• Voucher-ul este validat numai în condițiile în care distribuitorul este confirmat de către fermier în perioada 8 octombrie - 23 decembrie 2021.

• PACHETELE TEHNOLOGICE SĂMÂNȚĂ + PRODUSELE DE PROTECȚIA PLANTELOR VOR FI OBLIGATORIU ACHIZIȚIONATE DE LA ACELAȘI DISTRIBUITOR.

Pentru grupa de preț PREMIUM Optimum® AQUAmax® se acordă un voucher de 110 RON/sac și respectiv 370 RON/sac pentru grupa IRIGAT. Hibrizii din aceste grupe de preț se vor comercializa în pachet cu erbicidele postemergente: Arigo®, Principal® Plus și Principal® + Mustang™.

• ADIȚIONAL, pentru grupa PREMIUM Optimum® AQUAmax® se oferă pentru plata timpurie, efectuată până la data de 21 mai 2022, un discount în valoare de 85 RON/sac 80 mk. Pentru grupa Optimum® AQUAmax® se oferă pentru plata timpurie, efectuată până la data de 21 mai 2022, un discount în valoare de 70 RON/sac 80 mk. Acest discount se va acorda prin intermediul DISTRIBUITORULUI de la care se va face achiziția de sămânță.

• Acest program este valabil doar dacă fermierul dovedește cu factură achiziționarea seminței și erbicidelor postemergente! O copie a facturii trebuie oferită promotorului cu care s-a semnat prezentul voucher. Factura trebuie să conțină produsele și volumul achiziționat (alte informații referitoare la preț sau alte produse achiziționate pe aceeași factură, vor fi șterse sau eliminate).

• Reprezentantul Corteva nu va negocia termenele de plată, prețuri sau contracte cu fermierul, urmând ca toate relațiile de ordin comercial să se desfășoare numai între distribuitorii Corteva și fermier.

• Reprezentantul Corteva nu va recomanda sau direcționa fermierul în achiziționarea produselor către anumiți distribuitori, alegerea distribuitorului se va face exclusiv de către fermier.

 

VOUCHER PORUMB
Vezi oferta 2022 la porumbul marca Pioneer®. Cei mai consacrați hibrizi vin la pachet cu cele mai eficiente erbicide pentru culturile dvs.
CONTACTAȚI-NE
Contactați echipa noastră de vânzări. Ne găsiți în fiecare județ din țară.

32 Produs gasit

Niciun produs potrivit pentru selectia ta

Te rog sterge toate filtrele si incearca din nou

P0023

LumiGEN™ |

Optimum® AQUAmax®

Hibrid semitardiv, bine adaptat condițiilor din majoritatea zonelor de cultură.

P0900

LumiGEN™

Potențial foarte mare de producție. Stabilitate foarte bună. Bună toleranță la secetă.

P0943

LumiGEN™

Adaptabilitate ridicată la diferite areale și tehnologii de cultură. Caractere agronomice stabile.

P1096

LumiGEN™

Hibrid intensiv, destinat fermierilor ce doresc atingerea potențialului maxim de producție. Capacitate impresionantă de producție.

P8812

LumiGEN™

Potențial de producție impresionant pentru această maturitate. Stabilitate la producții ridicate și constanță uimitoare.

P9590

LumiGEN™

Hibridul pentru mălai cu cel mai bun raport productivitate/calitate din piață. Hibrid sticlos, cu cei mai buni indici de panificație.

P9610

LumiGEN™ |

Optimum® AQUAmax®

Cel mai stabil hibrid semitimpuriu. Capacitate ridicată și constantă de producție.

P9639

LumiGEN™ |

Optimum® AQUAmax®

Este hibridul care aduce o productivitate ridicată, dar oferă în același timp și siguranță.

P0216

LumiGEN™ |

Optimum® AQUAmax®

Hibrid semitardiv, cu potențial extraordinar de producție dovedit în fiecare an.

P0217

LumiGEN™ |

Optimum® AQUAmax®

Este hibridul amiral al acestei grupe. Are o productivitate foarte bună.

Incarca mai multe produse