Vă rugăm, citiți cu atenție!

• Programul Bonus Fermier 2022 se desfășoară în perioada 8 octombrie - 23 decembrie 2021.

• Prețul este fix, fiind menționat în dreptul fiecărui produs și se acordă numai fermierilor care prezintă distribuitorilor un formular valid.

• Corteva Agriscience își rezervă dreptul de a suspenda sau anula programul în orice moment, anunțând distribuitorii, fără un aviz prealabil și fără nicio obligație/responsabilitate. Toate formularele primite și care îndeplinesc condițiile de completare solicitate până în momentul anunțului vor fi considerate valide.

• La solicitarea reprezentanților Corteva, fermierii care participă la program se angajează să prezinte documentele originale prin care să demonstreze participarea la program (Facturi de cumpărare sau avize de însoțire a mărfii).

• Programul Bonus Fermier 2022 este valabil în limita stocului disponibil.

Atenție!

• Voucher-ul este validat/înregistrat numai în condițiile în care distribuitorul este confirmat de către fermier în perioada 8 Octombrie - 23 Decembrie 2021.

• PACHETELE TEHNOLOGICE Hibrizi Pioneer® + erbicidul Express® 50 SG VOR FI ACHIZIȚIONATE DE LA ACELAȘI DISTRIBUITOR.

• Acest program este valabil doar dacă fermierul dovedește cu factură achiziționarea produselor! O copie a facturii trebuie oferită promotorului cu care s-a semnat prezentul voucher. Factura trebuie să conțină denumirea hibridului marca Pioneer® (volumul de saci) și erbicidul Express® 50 SG achiziționat (alte informații referitoare la preț sau alte produse achiziționate pe aceeași factură, vor fi șterse sau eliminate).

• Reprezentantul Corteva nu va negocia termenele de plată, prețuri sau contracte cu fermierul, urmând ca toate relațiile de ordin comercial să se desfășoare numai între distribuitorii Corteva și fermier.

• Reprezentantul Corteva nu va recomanda sau direcționa fermierul în achiziționarea produselor către anumiți distribuitori, alegerea distribuitorului se va face exclusiv de către fermier.

 

VOUCHER FLOAREA-SOARELUI
Vezi oferta 2022 la floarea-soarelui marca Pioneer®. Cei mai consacrați hibrizi vin la pachet cu erbicidul Express® 50 SG la prețuri imbatabile.
CONTACTAȚI-NE
Contactați echipa noastră de vânzări. Ne găsiți în fiecare județ din țară.

12 Produs gasit

Niciun produs potrivit pentru selectia ta

Te rog sterge toate filtrele si incearca din nou

P64HE133

Express® |

High oleic

Hibrid high oleic semitimpuriu, cu rezistență la erbicidul Express®, conţinut ridicat de acid oleic (> 92%) și potențial ridicat de producție.

P64LE137

Express® |

Floarea Soarelui

Hibridul cu cea mai bună toleranță la secetă și arșiţă din România, foarte bine adaptat condițiilor locale, cu productivitate excepțională. Cel mai rezistent hibrid la Lupoaie din Europa.

P64HE118

Express® |

High oleic

Hibrid semitimpuriu, cu rezistență la erbicidul Express®, cel mai ridicat conţinut de acid oleic (> 92%) și potențial ridicat de producție.

P64HE144

Express® |

High oleic

Productivitate superioară în condiții tehnologice și climatice corecte.

P64LE136

Express®

Hibrid tolerant la secetă și arșiţă, foarte bine adaptat condițiilor din România cu productivitate excepțională. Talie medie.

P64LE162

Express®

Hibrid cu toleranță la secetă și arșiţă.

P64LE25

Express®

Hibrid semitimpuriu cu potențial extraordinar și stabil de producție, cu rezistență la erbicidul Express®.

P64LE99

Express®

Hibrid tardiv, cu cel mai ridicat potențial de producție, cu rezistență la erbicidul Express® și o bună plasticitate și adaptabilitate.

P64LL125

Floarea Soarelui

Hibrid semitimpuriu, convențional cu productivitate excepțională. Tolerant la lupoaie (Orobanche cumana) rasa G (OR5 + System II).

P64LP130

Clearfield® Plus

Rezultate excelente în condiții dificile de climă și tehnologie redusă. Hibrid semitimpuriu, cel mai pretabil pe secetă și arșiță.

Incarca mai multe produse