Corteva In The News •  19.07.2022

Corteva partener RALF 2022

Marcat. Vedeți conținutul marcat Adauga la favorite
Ceva n-a mers bine. Vă rugăm să încercați din nou...

Agricultura României are o responsabilitate majoră și un rol vital în contextul european actual. “România Agricolă Europeană” este tema ediției RALF 2022 Romanian Agriculture Leadership Forum.

RALF este cel mai complex eveniment profesional și de business din România dedicat marilor fermieri, investitori și lideri din agricultură, producătorilor și procesatorilor, care abordează întreg lanțul agricol valoric. RALF este parte a seriei de evenimente Romanian Agriculture, alături de Romanian Agriculture Processing Forum și Seara Marilor Fermieri, care au avut loc în perioada 18-19 mai 2022.

Corteva Agriscience este Partener Principal a celei de-a șasea ediții a Ralf Romanian Agriculture Leadership Forum, care a avut loc în data de 18 mai la JW Marriott Grand Hotel, București. Peste 250 de fermieri, producători agricoli și procesatori au fost prezenți la eveniment. Jean Ionescu - Country Leader România & Moldova și Maria Cîrjă - Director Marketing România & Moldova fac parte din panelul de speakeri în cadrul dezbaterii despre România Agricolă Europeană, alături de cei mai dinamici antreprenori și investitori din agribusiness.

𝐉𝐞𝐚𝐧 𝐈𝐨𝐧𝐞𝐬𝐜𝐮, 𝐑𝐀𝐋𝐅 𝟐𝟎𝟐𝟐: Corteva are aproape 13.000 de cercetători și este prima companie din lume care a adus agriculturii mondiale primul hibrid de porumb din lume

„Corteva este cel mai mare furnizor de inputuri în formă combinată, pe foarte multe segmente fiind lider de piață. Dispune de cel mai mare hub comercial și de producție și este activă în peste 170 de țări. Din peste 22.000 angajați la nivel mondial, aproape 13.000 sunt cercetători, deci focusul pe inovație este mare. Este prima companie din lume care în 1926 prin brandul Pioneer a adus agriculturii mondiale primul hibrid de porumb din lume. Ulterior, diferite alte molecule necesare pentru protecția plantelor au fost inventate tot de Corteva. Nu putem produce fără tehnologie."

𝐌𝐚𝐫𝐢𝐚 𝐂î𝐫𝐣ă, 𝐑𝐀𝐋𝐅 𝟐𝟎𝟐𝟐: Corteva ajută fermierii prin oferirea de semințe și produse pentru protecția plantelor de calitate și prin serviciile aplicației Granular Link

„Corteva este cea mai mare companie de agricultură din lume, fapt care se datorează portofoliului de produse și de servicii premium. Acum 2 ani, compania a lansat la nivel internațional un program de obiective de sustenabilitate, o parte dintre acestea suprapunându-se cu obiectivele U.E.

Corteva ajută fermierii prin oferirea de semințe de calitate, produse pentru protecția plantelor și prin serviciile aplicației Granular Link. Multe dintre produsele de care au nevoie fermierii sunt treptat eliminate de pe piață, problema fiind că nu există înlocuitori pentru acestea. Spre exemplu, România se confruntă cu un dăunător al culturilor de porumb care nu se regăsește în alte părți ale Europei, așa-numita rățișoara porumbului. În fiecare an, indiferent de culoarea politică, guvernul trebuie să ofere fermierilor o derogare pentru produsele deja interzise, substanțele numite neonicotinoide, pentru a face față acestei probleme."