Corteva In The News •  01.08.2022

Corteva la FarmConect

Marcat. Vedeți conținutul marcat Adauga la favorite
Ceva n-a mers bine. Vă rugăm să încercați din nou...

În perioada 9-11 iunie,  Corteva Agriscience, cea mai mare companie de agricultură din lume și unul dintre cei mai importanți din piața agricolă din România, a fost prezentă la FarmConect România, Târgul Agriculturii Românești, organizat la Slobozia de Asociația Producătorilor de Porumb din România.

Agricultorii au fost așteptați la standul cu numărul 28, pe culoarul central, într-o atmosferă primitoare, cu băuturi reci și înghețată, dar mai ales cu noutăți, sfaturi și recomandări, precum și demonstrații live. Ce înseamnă demonstrații live? Ei bine, pentru că agricultura de precizie este tot mai importantă, în cadrul târgul a avut loc lansarea oficială a aplicației Granulat Link, soluția companiei pentru o mai bună gestionare a fermei. Cu acest prilej fermierii interesați au aflat care sunt beneficiile pe care le pot avea în propriile ferme și, bineînțeles, cum funcționează această aplicație.

Cultivatorii de cereale au fost așteptați în zona special amenajată pentru a afla care sunt recomandările companiei în segmentul de protecția a culturilor.

De asemenea, fermierii cultivatori de rapiță au avut posibilitatea de a cunoaște noii hibrizi și noile produse pentru protecția plantelor, deoarece și ei au avut parte de o zonă special amenajată, unde reprezentanții companiei au răspuns tuturor întrebărilor.