Blog •  27.06.2022

Corteva Agriscience publică raportul de sustenabilitate și ESG1 2021

Marcat. Vedeți conținutul marcat Adauga la favorite
Ceva n-a mers bine. Vă rugăm să încercați din nou...

Compania abordează angajamentele privind cele mai presante provocări globale pe care și le-a asumat

Indianapolis, 7 iunie, 2022 – Corteva a publicat astăzi raportul privind sustenabilitatea și ESG pentru anul 2021, care oferă informații la zi despre progresele înregistrate de companie în ceea ce privește angajamentul său de a furniza soluții bazate pe știință pentru abordarea celor mai mari provocări legate de mediu, economice și sociale din lume.

Acest raport arată transparența companiei Corteva în strădania sa de a asigura durabilitate ecologică, socială și de guvernanță (ESG). Raportul pentru anul 2021 consolidează eforturile companiei de a construi un ecosistem agricol în care fermierii, societatea și mediul de afaceri pot prospera, reliefând în același timp angajamentul Corteva de a îmbogăți viața celor care produc și a celor care consumă.

„Provocările cu care se confruntă societatea și planeta necesită acțiuni urgente și credem că agricultura joacă un rol vital în furnizarea de soluții viabile”, a declarat Chuck Magro, Chief Executive Officer, Corteva Agriscience. “Concentrându-ne pe domeniile despre care credem că vor avea cel mai mare impact în realizarea unei agriculturi benefice pentru climă, vom crea un sistem alimentar mai rezistent și mai productiv. Ne vom baza pe inovație și tehnologie în această călătorie.”

“Susținem fermierii din întreaga lume cu instrumentele și inovațiile necesare pentru a produce hrană conform exigențelor sistemului, conservând în același timp resursele date”, a declarat Sam Eathington, Chief Technology and Digital Officer, Corteva Agriscience. “Progresele din acest raport prefigurează următoarea etapă în activitatea noastră în ceea ce privește sustenabilitatea și abordează eforturile companiei legate de inovare, biodiversitate, reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră, dar și incluziunea, diversitatea și echitatea.”

Raportul anului 2021 privind sustenabilitatea și ESG oferă o actualizare la nivel global a principalelor teme sociale și de mediu. Raportul detaliază activitatea și rezultatele angajaților Corteva de îmbunătățire a mijloacelor de trai și muncii fermierilor, conservând în același timp resursele, dar și consolidând comunitățile și ridicând  durabilitatea în cadrul operațiunilor companiei. Citiți raportul complet aici.

 

Despre Corteva Agriscience

Corteva Agriscience este o companie agricolă globală, tranzacționată public, care oferă fermierilor din întreaga lume cel mai complet portofoliu din industrie - incluzând un mix echilibrat și divers de genetică, produse pentru protecția plantelor și soluții digitale vizând maximizarea productivității pentru a contribui la sporirea randamentelor și rentabilității. Deținând unele dintre cele mai recunoscute mărci din agricultură și o serie de produse și tehnologii de top aflate în drumul către piață, poziționate pentru a genera creștere economică, compania se angajează să colaboreze cu părțile interesate din întregul sistem alimentar, îndeplinindu-și promisiunea de a îmbogăți traiul celor care produc și celor care consumă, de a asigura progresul pentru generațiile următoare. Corteva Agriscience a devenit o companie publică independentă la 1 iunie 2019, după ce fusese anterior Divizia pentru Agricultură a DowDuPont. Mai multe informații sunt disponibile pe www.corteva.ro.

Urmăriţi Corteva Agriscience pe Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter şi YouTube.

# # #

27/06/2021

TM ® SM Mărci comerciale ale Corteva Agriscience şi ale afiliaţilor acestora sau ale deţinătorilor lor respectivi.

Media contact

Georgiana Ajderov,

Corporate Communications Consultant Romania

 +400754228975

 | 

rocomm@corteva.com