Blog •  27.11.2020

Corteva Agriscience sponsorizează jocul video și competiția Farming Simulator

Marcat. Vedeți conținutul marcat Adauga la favorite
Ceva n-a mers bine. Vă rugăm să încercați din nou...

Sponsorizarea reflectă angajamentul față de generațiile viitoare 

Geneva, Elveția – 23 noiembrie 2020 – Corteva Agriscience va reînnoi sponsorizarea jocului video Farming Simulator® și a campionatului Farming Simulator League pentru 2021, ca parte a angajamentului său de a inspira viitoarea generație de fermieri.

Corteva a fost principalul sponsor al popularului joc video încă din 2019. Dezvoltat de GIANTS Software, Farming Simulator a atras milioane de fermieri virtuali din întreaga lume prin simularea activităților economice și operaționale care presupun gestionarea unei ferme în viața reală.

Produsele Corteva Agriscience, inclusiv semințele marca Pioneer® și produsele pentru protecția plantelor Corteva, sunt prezente în joc, oferind o experiență realistă și prezentând jucătorilor principii și tehnici avansate din domeniul agricol.

Pentru sezonul 2020-2021, in Europa se planifică un campionat al Farming Simulator League alcătuit din 11 concursuri, cu competiții online și evenimente live planificate în Italia, Germania, Elveția și Franța. Pentru prima dată, Corteva va participa în ligă cu propria sa echipă, Burning-Gamers.de (BG susținută de Corteva Agriscience), care concurează la turnee sub numele de Corteva Agriscience.

Dana Bolden, Director Comunicare al Corteva Agriscience, a declarat: „Atât pe câmp, cât și în joc, ne străduim să stârnim entuziasmul următoarei generații de fermieri. De la jucătorii care iubesc agricultura la viitorii fermieri care iubesc jocurile, implicarea noastră în arena eSports reprezintă o oportunitate excelentă de a interacționa cu generația tânără.“

Corteva se concentrează pe valorificarea eficientă a științei, tehnologiei și inovației pentru a stimula practici de agricultură sustenabilă, orientată spre viitor. Prin intermediul jocului Farming Simulator, sperăm să valorificăm aceeași pasiune și să evidențiem cum arată inovația în agricultură.”

Obiectivele de durabilitate pentru 2030 anunțate de Corteva, includ 14 țeluri care trebuie atinse în următorii 10 ani, bazate pe patru piloni cheie: Obiective în beneficiul fermierilor; Obiective pentru resursele naturale; Obiective în beneficiul comunităților - inclusiv angajamentul față de tânara generație - și Obiective pentru operațiunile companiei.

Bolden a adăugat: “Parteneriatul cu Farming Simulator este una dintre numeroasele inițiative concrete pe care Corteva le-a întreprins pentru a implica tinerii în agricultură și a face viziunea noastră de durabilitate o realitate, îmbogățind viețile generațiilor actuale și ale celor viitoare.”

„Suntem încântați de faptul că am asigurat jucători pentru populara echipă Burning-Gamers care să reprezinte Corteva în ligă.”

Felix Hasenberge, căpitanul Echipei BG susținută de Corteva Agriscience, a declarat: „Suntem încântați să participăm în 2021 la Farming Simulator League și suntem mândri să colaborăm cu Corteva pentru a stârni entuziasm în rândul următoarei generații de fermieri. Ne vedem la turnee!”

Finala 2019-2020 a Farming Simulator League, sponsorizată de Corteva, a avut loc în septembrie 2020, iar câștigătoarea a fost echipa Trelleborg.

Pentru mai multe informații și pentru a urmări turneele live, vă rugăm să consultați https://fsl.giants-software.com/

Despre Corteva Agriscience

Corteva Agriscience este o companie globală, destinată integral agriculturii, tranzacționată pe bursă, care oferă fermierilor din întreaga lume cel mai complet portofoliu din industrie - inclusiv un mix echilibrat și divers de semințe, soluții pentru protecția culturilor și soluții digitale axate pe maximizarea productivității și creșterea randamentului și profitabilității. Având în portofoliu unele dintre cele mai cunoscute mărci din agricultură și o linie de produse și tehnologii de top în industrie, care pot genera creșteri viitoare, compania se angajează să colaboreze cu părțile interesate din întreg sistemul alimentar, contribuind la promisiunea de a îmbogăți viața celor care produc și a celor care consumă și asigurând progresul generațiilor viitoare. Corteva Agriscience a devenit o companie independentă listată la bursă pe data de 1 iunie 2019, anterior fiind divizia agricolă a DowDuPont. Mai multe informații sunt disponibile pe www.corteva.ro.

Urmăriţi Corteva Agriscience pe Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter şi YouTube.

#  #  #

11/23/20

 

®™Mărci comerciale ale Corteva Agriscience  şi ale afiliaţilor acestora sau ale deţinătorilor lor respectivi

 

Contact Media
József Máté, Corporate Communications Leader, Europe

Tel: +41 22 775 36 70, Mob: +41 79 597 2709

jozsef.mate@corteva.com

Maria Cîrja

Marketing Manager Romania& Rep. Moldova

Tel: +40 746 228 902

maria.cirja@corteva.com