Blog •  22.02.2022

Corteva Agriscience - partener al Conferinței AgTech 2022

Marcat. Vedeți conținutul marcat Adauga la favorite
Ceva n-a mers bine. Vă rugăm să încercați din nou...

Conferința AgTech 2022 - prima și unica platformă de comunicare dedicată digitalizării agriculturii în Republica Moldova vine cu noutăți de top dedicate sectorului tehnologizării agriculturii.

Prognozarea recoltelor, utilizarea resurselor în mod rațional, prevenirea pierderilor, optimizarea cheltuielilor și creșterea profitului - sunt doar câteva dintre subiectele Conferinței Agtech.

Evenimentul este organizat de Agrobiznes la data de 3 martie 2022 și se va desfășura în regim hibrid, fiind disponibil pe platformele Agrobiznes.roAgrobiznes.md, dar și offline în cadrul Tekwill. Corteva Agriscience este partenerul evenimentului.

În cadrul Conferinței AgTech 2022, speakerii - producători vor prezenta cele mai digitalizate afaceri agricole din Moldova, iar companii de top vin cu noutăți ce vor asigura eficientizarea activității în agricultură.

Sere inteligente, inovații în procesul de analiză a solului, sisteme automatizate de aplicare a îngrășămintelor lichide, cele mai performante stații meteo,  automatizarea fermelor zootehnice, dar și alte tehnologii vor fi prezentate în cadrul platformei.

„Consolidarea sectorului agricol și atragerea investițiilor în domeniu, ținând cont de realitățile și problemele cu care se confruntă fermierii, devin obiective mai ușor de realizat dezvoltând soluții inteligente și adaptate. Conferința AgTech are obiectivul de a aduce inovația mai aproape, pentru o agricultură durabilă și maxim eficientă”, susține Sergiu Jaman, fondatorul Agrobiznes.

În cadrul evenimentului, vor fi colectate informații ce țin de necesitățile antreprenorilor din sectorul agricol, propunerile acestora și problemele cu care se confruntă la implementarea soluțiilor digitale.

Conferința AgTech se află la a III-a ediție, iar evenimentele organizate anterior, au reușit să implice mii de participanți în offline și online.