Comunicate de presă •  27.11.2019

Corteva Agriscience™ lansează LANDVisor™ — Tehnologia digitală de ultimă generație pentru fermieri

Marcat. Vedeți conținutul marcat Adauga la favorite
Ceva n-a mers bine. Vă rugăm să încercați din nou...

LANDVisor™ oferă o privire de ansamblu cuprinzătoare a vegetației și a potențialului de productivitate al furajelor pentru creșterea veniturilor

INDIANAPOLIS, 21 noiembrie 2019 - Corteva Agriscience™ a anunțat lansarea LANDVisor™, o nouă soluție tehnologică integrată care permite fermierilor și administratorilor de teren implementarea unei soluții personalizate pentru îndeplinirea obiectivelor de gestionarea terenurilor.

LANDVisor™ combină tehnici avansate de imagistică și analiză a datelor cu recomandările experţilor în materie de gestionare pentru creșterea productivității agricole. Tehnologia oferă informații detaliate privind productivitatea furajeră și despre vegetație, inclusiv densitatea speciilor de plantelor de interes și a celor nedorite, indicând cele mai potrivite zone şi perioade pentru aplicarea tratamentelor cu erbicide.

"Administratorii de terenuri și fermierii îşi protejează şi gestionează toate resursele, atât în vederea durabilităţii ecologice, cât și a dezvoltării economice", a declarat Damon Palmer, Pasture and Land Management Business Leader la Corteva Agriscience. "LANDVisor le oferă încrederea că iau decizii optime. "Pentru a ne onora angajamentul asumat privind asigurarea progresului este esenţial să le oferim clienţilor cea mai recentă tehnologie integrată pentru gestionarea durabilă a resurselor și maximizarea productivităţii.” 

LANDVisor oferă sprijin producătorilor în gestionarea terenurilor pentru sporirea productivităţii şi a calităţii mediului. Acest instrument oferă informaţii esenţiale administratorilor de terenuri, ajutându-i să ia decizii practice cu privire la potențialul terenului lor, astfel încât să obţină rentabilitatea maximă a investițiilor. Dacă nu este controlată, vegetația nedorită şi fără valoare furajeră reduce producția plantelor furajere și potențialul de profit în ceea ce priveşte animalele erbivore, degradând, de asemenea, habitatul animalelor sălbatice.

LANDVisor oferă producătorilor nu numai posibilitatea de a se orienta către investiţii cât mai avantajoase pentru producție și mediu, ci și extinde și relațiile profesionale cu consultanții şi specialiştii de la Corteva Range & Pasture prin monitorizarea progresului.

La începutul acestui an, fermierul K.C. Windham a participat la un test de LANDVisor într-un proiect de control la ferma sa de lângă Clyde, Texas. "Cu acest program nu trebuie să ghicești", a spus el. "Acesta vă oferă instrumentele necesare pentru a lua decizii mai bune. Observând solurile pe care cresc plantele, poţi vedea ce îmbunătăţiri se pot face. LANDVisor este o adevărată inovaţie.”

La începutul anului 2020, LANDVisor va fi disponibil pentru fermierii și administratorii de terenuri din regiunea sud-vest, în scopul gestionării mesquitului de miere extrem de invaziv. Fiind un mare consumator de apă, mesquitul de miere depăşeşte numărul plantelor endemice și lemnoase de interes, reducând, atât producția plantelor furajere pentru bovine, cât și diversitatea plantelor pentru animalele sălbatice.

Corteva intenționează să extindă LANDVisor în Statele Unite și în întreaga lume pentru a fi utilizate în ferme și pășuni, dar și în alte industrii. Pentru mai multe informații despre LANDVisor, vizitați LandVisor.Corteva.com. Un videoclip cu LANDVisor în acțiune este disponibil aici.

Urmăriți cele mai recente anunțuri despre Range & Pasture la Corteva Agriscience pe RangeAndPasture.com și pe Facebook și Twitter.

Despre Corteva Agriscience™
Corteva Agriscience este o companie globală, pur-agricultură, tranzacționată pe bursă, care oferă fermierilor din întreaga lume cel mai complet portofoliu din industrie - inclusiv un mix echilibrat și divers de semințe, soluții pentru protecția culturilor și soluții digitale axate pe maximizarea productivității și creșterea randamentului și profitabilității. Având în portofoliu unele dintre cele mai ușor de recunoscut mărci din agricultură și o linie de produse și tehnologii de top în industrie, care pot genera creșteri viitoare, compania se angajează să colaboreze cu părțile interesate din întreg sistemul alimentar, contribuind la promisiunea de a îmbogăți viața celor care produc și a celor care consumă și asigurând progresul generațiilor viitoare. Corteva Agriscience a devenit o companie independentă listată la bursă pe data de 1 iunie 2019 anterior fiind divizia agricolă a DowDuPont. Mai multe informații sunt disponibile pe www.corteva.com.

Puteți urmări Corteva Agriscience și pe Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter și YouTube.

#   #   #

™ ,®, ℠ Mărcile comerciale și mărcile de servicii ale Dow AgroSciences, DuPont sau Pioneer și ale companiilor afiliate sau ale proprietarilor acestora.

Contacte

Kacey Birchmier

Corteva Agriscience

515-535-6149

kacey.birchmier@corteva.com

 

John Wallace

J. Wallace Communications

817-488-7668