Article •  09.03.2023

Corteva Agriscience demonstrează o creștere puternică a afacerilor în România în anul 2022

Marcat. Vedeți conținutul marcat Adauga la favorite
Ceva n-a mers bine. Vă rugăm să încercați din nou...

Corteva Agriscience a raportat o creștere substanțială de 13% a afacerilor sale în România și Republica Moldova în anul 2022, comparativ cu anul precedent. Creșterea continuă se datorează angajamentului Corteva de a ajuta fermierii să-și mărească productivitatea și calitatea culturilor printr-un portofoliu extins de produse și servicii care combină genetica, soluțiile de protecție a plantelor și agricultura de precizie.

   În anul 2022, afacerea cu semințe din România a demonstrat o creștere susținută cu 7% față de anul anterior. Astfel, o creștere semnificativă a fost realizată în cultura de rapiță, iar hibrizii Pioneer® au ajuns, și de această dată, cea mai importantă alegere a fermierilor. Cu ajutorul noilor lansări, PT303 Sclerotinia Protector si PT298 Agile, Corteva Agrisicence Romania a devenit și pentru cultura de rapiță compania lider, atât în România cât și în Republica Moldova. Portofoliul de semințe de porumb, floarea-soarelui, rapiță și soia marca Pioneer® al Corteva Agriscience România cuprinde produse cu genetică de cea mai înaltă performanță, preferate de fermierii din toată țara, deoarece îi ajută pe aceștia să-și maximizeze valoarea investițiilor, prin soluții eficiente, bazate pe știință, care să contribuie la optimizarea producției și calității culturilor.

   O valoare semnificativă în performanța Corteva Agriscience România este marcată de produsele de protecție a plantelor. Pe tot parcursul anului 2022, compania a raportat o creștere de 15% în țară pe segmentul de produse de protecție a plantelor, față de anul precedent. Principalii factori pentru această creștere semnificativă îi reprezintă lansarea cu succes a unor produse inovatoare în anul 2022 precum Bizon™ un erbicid cu efect de lungă durată, cu aplicare toamna în postmergență, împotriva buruienilor problemă din culturile de cereale paioase. De asemenea, un alt produs de succes în portofoliul companiei, în anul 2022 a fost marcat de lansarea KorvettoTM. Acesta este un erbicid destinat utilizării primăvara în cultura de rapiță de toamnă pentru controlul unui spectu larg de buruieni dicotiledonate.

   O alta componentă importantă în creșterea puternică a afacerilor din România pentru Corteva Agriscience a fost introducerea pe piață a aplicatiei GranularLink. Această inovație tehologică reusește prin hărți cu rată variabilă de semănat, imagini satelitare zilnice de înaltă rezoluție, aplicații de fertilizare și aplicare a fungicidelor și estimarea datei de recoltare a porumbului de siloz să demonstreze angajamentul Corteva față de transformarea digitală și să ofere fermierilor posibilitatea să ia deciziile cele mai bune pentru a devini mai profitabili și sustenabili.

   “Datorită eforturilor constante ale companiei și a profesionalismului echipelor tehnice și comerciale, ce oferă întotdeauna expertiză agronomică la cel mai înalt nivel, dar și prin implicarea partenerilor noștri, Corteva Agriscience Romania rămâne, an de an, o companie de top. Răspunsul nostru la provocările unei piețe din ce în ce mai competitive este inovația. Astfel, reușim să oferim soluții integrate pentru a răspunde nevoilor fermierilor de astăzi și pentru a anticipa provocările de mâine. Vom lua în considerare întotdeauna nevoile clienților noștri, cărora le suntem recunoscători că aleg produsele Corteva Agriscience.”, a declarat Jean Ionescu, Country Leader România și Moldova Corteva Agriscience.