Agronomice •  06.05.2020

Performanța în pomicultură are la baza produse de calitate

Marcat. Vedeți conținutul marcat Adauga la favorite
Ceva n-a mers bine. Vă rugăm să încercați din nou...

Un produs pe care te poți baza - Delegate

Performanța în pomicultură se face numai dacă se fac tratamente cu produse de calitate, eficiente împotriva agenților patogeni și a dăunătorilor.

În ceea ce privește combaterea dăunătorilor, putem spune că a început primul zbor, atât pentru viermele merelor (Cydia pomonella), cât și pentru molia pieliței fructelor (Adoxophyes orana). În toate bazinele pomicole importante din țară am identificat deja primii adulți capturați în capcanele feromonale, fapt ce se datorează rezervei din anul 2019 și a iernii destul de blânde.

Din cauza faptului că lepidopterele reprezintă o problema pentru pomicultură, recomandăm cu încredere noul insecticid Delegate™, lansat în România din acest sezon.  

Delegate™ este un insecticid  ce se remarcă prin selectivitatea sa și prin controlul larvelor de lepidoptere, minatoarelor, tripșilor și puricilor meliferi din pomicultură (seminţoase & sâmburoase), fiind cel mai eficient și complex produs,  ce are la bază  o substanță activă nouă, spinetoram.

Caracteristicile produsului Delegate™ sunt exact ce are nevoie pomicultura pentru a  obține fructe de calitate, fără urme de atac ale dăunătorilor:

· Acțiune rapidă, prin contact și ingestie

· Control al dăunătorilor în toate fazele de dezvoltare

· Control de lungă durată datorită efectului rezidual în plantă

· Timp de pauză scurt à7 zile până la recoltat

· Protecție sigură pentru fructe de calitate și profitabilitate ridicată

· Doză unică și eficientă de 0,3 kg/ha

Aplicarea produsului este recomandat a se face după scuturatul petalelor, atunci când corespunde de obicei și varful curbei de zbor al dăunătorilor.

Adoxophyes orana
Adoxophyes orana
Cydia pomonella
Cydia pomonella
Psylla pyri
Psylla pyri

Georgel Andron

National Key Account Manager Specialty Crops Farms RO & MD