Agronomice •  19.01.2019

LumiGEN™ - soluție integrată de tratament sămânță

Marcat. Vedeți conținutul marcat Adauga la favorite
Ceva n-a mers bine. Vă rugăm să încercați din nou...

LUMI = “lumină”, ”strălucitoare” și “strălucire”.

GEN = un sufix care înseamnă “generația următoare“, “tehnologie” utilizat pentru a descrie noi tehnologii de tratare a semințelor.

Practic, LumiGEN™ reprezintă soluția ideala oferită fermierilor de către cel mai important jucător din piața de input-uri în România, compania Corteva Agriscience™, care garantează protecția micilor plantule în primele stadii de vegetație, oferindu-le și un plus de vigoare și creștere accelerată, fapt ce se traduce într-o mai bună protecție la secetă și arșiță în fenofazele mai avansate de creștere și dezvoltare.

LumiGEN™ presupune folosirea celor mai bune și inovatoare soluții de tratament fungic, insecticide și microbiologic, acesta din urmă având rol în stimularea și optimizarea activității rizosferei.

LumiGEN™ este folosit cu succes în toate țările mari cultivatoare de porumb (SUA, Brazilia, Argentina, etc), fiind lansat în premieră pe bătrânul continent, în România, ca răspuns la interesul major manifestat de fermierul român la tehnologia de top.

Folosirea celor mai noi substanțe active, cu moduri de acțiune noi și inovatoate, îmbinate armonios cu o genetică de elită, reprezintă cu siguranță răspunsul sigur pentru obținerea celor mai înalte randamente de producții, astfel încât la final, afacerea noastră să fie foarte profitabilă.

LumiGEN™ se înscrie practic în promisiunile pe care le-am făcut către fermieri, acela de a îmbunătăți viața și activitatea tuturor oamenilor ce lucrează în agricultură, protejând mediul și resursele naturale.


Hibrizii de porumb LumiGEN sunt: P8812, P8834, P9241, P9610, P9415, P9889, P9903, P9757, P9978, P0023, P9911, P0268, P0217, P0216, P0412, P0900.