Agronomice •  21.01.2019

Hibrizii Optimum® AQUAmax®

Marcat. Vedeți conținutul marcat Adauga la favorite
Ceva n-a mers bine. Vă rugăm să încercați din nou...

De când există pe piața din România, hibrizii marca Pioneer® Optimum® AQUAmax® au devenit foarte populari și solicitați și au demonstrat o performanță productivă remarcabilă în cele mai bune condiții, dar și în medii secetoase.

Cui oferim hibrizii noștri Optimum® AQUAmax®?

Fermierilor inovatori care se concentrează pe obținerea profitului, doresc să obțină producții mari și urmăresc să își maximizeze profitul pe terenuri cu potențial ridicat.

Care este avantajul hibrizilor Optimum® AQUAmax®?

Produsele oferă acces la cele mai recente inovații în gestionarea riscurilor de mediu și în maximizarea producției și a profitului. Cu alte cuvinte, hibrizii Optimum® AQUAmax® asigură succesul în orice condiții!

Prin ce se diferențiază hibrizii Optimum® AQUAmax®?

Produsele Optimum® AQUAmax® reprezintă o soluție unică pentru performanțe ridicate obținute pe baze științifice, care a fost dezvoltată de Pioneer® după 50 de ani de cercetare în medii speciale, prin care se sporește producția și se reduce riscul generat de deficitul de apă prin: polenizare superioară, sistem radicular mai puternic, "Stay green" (rămâne verde până la maturitate) și controlul avansat al stomatelor.

Hibrizii de porumb Optimum® AQUAmax® reprezintă frontul genetic de top, ce îmbină armonios stabilitatea cu potențialul maxim de producție al porumbului de ultimă generație.

  • Rezistență de la panicul la rădăcină.
  • Rămâne verde până la maturitate.
  • Cele mai avansate pachete agronomice (cea mai bună genetică).
  • Utilizează mai puțină apă pe unitatea de producție.