Seminte & Produse pentru protectia plantelor

Graphic of Coreteva Agriscience logo

38 Produs gasit

Niciun produs potrivit pentru selectia ta

Te rog sterge toate filtrele si incearca din nou

Zorvec™ Enicade™

Fungicide

Fungicid sistematic pentru combaterea mane la cartof (Phytophtora infestans), salată verde (Bramia lactucae), ceapă și usturoi (Peranospora destructor).

Zorvec™ Zelavin™

Fungicide

Fungicid preventiv, curativ și antisporulant, sistemic și translaminar pentru controlul manei vitei-de-vie.

Arigo®

Erbicide

Arigo® este un erbicid selectiv pentru combaterea în postemergenţa timpurie a buruienilor graminee şi cu frunză lată, anuale şi perene la porumb.

Bizon™

Erbicide

Bizon™este un erbicid cu efect de lunga durata, cu aplicare toamna in postmergenta, impotriva buruienilor problema din culturile de cereale paioase.

Cerlit™

Erbicide

Cerlit™ este un erbicid sistemic cu flexibilitate remarcabila in aplicare, destinat combaterii in postemergenta a buruienilor dicotiledonate.

Curzate® F

Fungicide

Curzate® F este un fungicid sistemic local specializat în combaterea manei la viţa de vie. Conține: 4,8% cimoxanil + 48% folpet.

Custodia™320 SC

Fungicide

Custodia™320 SC este un fungicid ready-mix cu două substanțe

Dithane Neotec 75 WG

Fungicide

Dithane Neotec 75 WG este un fungicid preventiv, de contact, cu spectru deosebit de larg de actiune, continand mancozeb sub forma de granule dispersabile.

Dithane™ M-45

Fungicide

Dithane™ M-45 este un fungicid cu spectru deosebit de larg de actiune, utilizat in culturile de vita de vie, cartof, tomate, castraveti, ceapa, pomi, etc.

Eminent™ STAR

Fungicide

Eminent™ STAR este un fungicid care conbină două substanțe active și oferă un spectru larg de acțiune împotriva celor mai importante boli ale grâului și rapiței.

Incarca mai multe produse