Maria Cîrjă

Marketing Manager

Maria Cîrjă, Marketing Manager Romania & Moldova.

Maria Cîrjă  este un expert în domeniul agricol cu peste 20 de ani experiență în domeniu, un doctorat în Protectia Plantelor și o activitate îndelungată în domeniul tehnic și marketing, în cadrul uneia dintre cele mai mari companii din România din acest domeniu: DuPont Pioneer, care a devenit parte a Corteva Agriscience, în urma fuziunii dintre Dow și DuPont din septembrie 2017.

În cadrul acestei transformări a companiei, Maria Cîrjă a fost numită Marketing Manager - Corteva Agriscience pentru România și Moldova. În această poziție, va implementa strategia Corteva pe piețele din România și Moldova, fiind responsabilă de dezvoltarea strategică a afecerii în aceste țări.

Maria Cîrjă și-a început cariera în urmă cu 24 de ani într-un Institut de cercetare agricolă aproape de București, unde a lucrat timp de 3 ani. După alți 10 ani, în care a activat ca Director tehnic și dezvoltare, în cadrul unei companii multinaționale de agricultură, s-a alăturat companiei DuPont Pioneer pe poziția de Director de Produs. După numai patru ani, a avansat și a devenit Director de Marketing, până la recenta numire, moment în care a preluat frâiele activității de Marketing în cadrul Corteva Agriscience.