FAQ

De ce Granular Link?

Granular Link este o soluție 360 ​​care combină expertiza agricolă a Corteva cu cea mai recentă tehnologie. O aplicație mobilă capabilă să combine toate informațiile agronomice ale unei soluții agricole digitale complete, oferind irigații inteligente - cu recomandări și alerte privind nevoile culturilor - împreună cu supravegherea dăunătorilor și bolilor, și hărți VRA. În plus, Granular Link vă oferă cele mai detaliate și precise informații datorită imaginilor satelit de cea mai înaltă rezoluție disponibilă pe piață pentru monitorizarea culturilor.

Cum mă poate ajuta Granular Link în viața de zi cu zi?

Granular Link aduce simplitate în viața de zi cu zi cu toate informațiile agronomice de care aveți nevoie într-un singur clic. Cu instrumente pentru prioritizarea sarcinilor, informații meteorologice agronomice, recomandări personalizate de irigare și toate informațiile agricole într-un singur loc, gestionarea fermei tale va fi mai ușoară ca niciodată. Cu ajutorul hărților variabile de aplicare veți putea optimiza acele sarcini cheie care influențează pe tot parcursul sezonului. În plus, hărțile sunt ușor de transferat pe computerul de bord al oricărei mașini agricole, oferind o mai mare simplitate.

Cum mă ajută Granular Link să îmbunătățesc profitabilitatea în ferma mea?

Granular Link vă ajută să optimizați aplicarea intrărilor, permițându-vă în același timp să profitați mai mult de timpul dvs. Datorită prognozelor și recomandărilor personalizate, vei putea efectua irigarea, aplicarea de nutrienți și produse fitosanitare, maximizând eficiența și randamentul culturilor tale. Prin hărțile variabile veți optimiza fiecare aplicare în funcție de condițiile reale din domeniu, economisind consumabile și costuri. În plus, datorită instrumentului de prioritizare a sarcinilor, nu veți rata ocazia de a acționa ori de câte ori este necesar pentru a garanta performanța maximă a fermei dumneavoastră.