Pioneer® 1188

 

Pioneer® 1188 este pentru toate culturile însilozabile. Acesta conține bacterii lactice homofermentative și produce cele mai bune furaje însilozate din toate culturile, sporește producția animală. Acidifiere rapidă, intensă și eficientă.

Pioneer®1188 îmbunătățește fermentația, valoarea hrănirii și performanțele.


Inoculantul 1188 multi crop oferă mai mult siloz de calitate.

 

Doze:

  • 200 g WS (Solubil în apă) pentru 250 tone
  • 40 g WS (Solubil în apă) pentru 50 tone 


Disponibil ca produs solubil în apă în ambalaj adecvat pentru utilizarea în amestecuri din rezervoare sau în sistemele de dozaj minim Pioneer Appli-Pro®.

Avantaje:

  • Reduceți pierderile de substanță uscată.
  • Mai multe tulpini producătoare de acid lactic, oferind fiabilitate într-o gamă largă de condiții.
  • Cea mai lungă perioadă de valabilitate garantată a oricărui inoculant pentru siloz.
  • Îmbunătățiți producția de lapte - studiile de la Institutul de Cercetări Agricole din Irlanda de Nord (Hillsborough) au demonstrat că un siloz tăiat la 32,5% substanță uscată, inoculantul Pioneer® 1188 poate ridica producția de lapte cu până la 1,45 litri pe zi.
  • Creștere suplimentară de 4 kg de carne de vită în greutate vie pe tonă de iarbă însilozată.

 

Cum funcționează Pioneer® 1188:

 

Bacteria homofermentativ protejează eficient împotriva pierderilor de substanță uscată prin valori reduse ale pH-ului și un conținut ridicat de acid lactic.

 

 

Pioneer® 1188 poate asigura calitatea furajelor însilozate și poate minimiza pierderile din procesul de fermentație în timpul însilozării și riscul de fermentație eșuată. Degradare redusă a proteinelor prin intermediul inoculantului Pioneer® 1188.

Sursa: Studii furaje însilozate Pioneer, Germania

Agricultură ecologică:

Aprobate pentru utilizare în agricultura ecologică în conformitate cu reglementările corespunzătoare. În conformitate cu reglementarea CE nr. 834/2007, www.inputs.bio

Ingrediente efective:

Lactobacillus plantarum DSM 4784, Lactobacillus plantarum DSM 4785, Lactobacillus plantarum DSM 4786, Lactobacillus plantarum DSM 4787, Enterococcus faecium DSM 4788, Enterococcus faecium DSM 4789