Cine suntem

Lucrăm împreună în lanțul valoric global pentru a crea un sistem alimentar mai eficient.

Corteva Agriscience™, divizia de agricultură a companiei DowDuPont™, este singura companie majoră de agricultură dedicată complet agriculturii. Prin combinarea experiențelor unor companii reputate, precum DuPont Pioneer, DuPont Crop Protection și Dow AgroSciences, am reunit cele mai strălucite minți și rezultate ale agriculturii câștigate de-a lungul a două secole de cercetări științifice puse în slujba îmbogățirii vieții producătorilor și consumatorilor.


Fermier inspectând plantele de ardei într-o seră a unei ferme hidroponice

Corteva Agriscience™, divizia de agricultură a companiei DowDuPont™, este singura companie de științe agricole dedicată complet agriculturii. Prin combinarea  DuPont Pioneer, DuPont Crop Protection și Dow AgroSciences, am adunat cele mai luminate minți din agricultură și experiență de două secole de descoperiri științifice pentru a îmbogăți viețile producătorilor și consumatorilor.

Fermier mergând printr-un câmp plin de plante crescute până la brâu

Promotorul succesului fermierilor

Agricultorii sunt primii care se confruntă cu un peisaj în continuă schimbare, în timp ce se străduiesc constant să obțină un randament mai ridicat. Ei au nevoie de semințe și produse de protecție a culturilor care să le abordeze provocările - nu doar pe țări sau regiuni, ci și pe suprafețe concentrate până la un singur hectar. Suntem pe teren, alături de ei, ascultându-i mai întâi și apoi inovând colaborativ, pentru a ajuta le succesul lor.

Prioritatea noastră este succesul agricultorului, deoarece atunci când producătorii prosperă, lumea noastră prosperă.

Seră la apus

O abordare nouă a inovației

Ideile nu trăiesc în limitele unei industrii, sectorului sau tehnologiei specifice. De aceea, aplicăm o filosofie cu surse deschise spre inovare, căutând inspirație dintr-o gamă variată de gânduri, idei și soluții. Atunci când sunt combinate cu capacitățile noastre de cercetare și dezvoltare de nivel mondial, ideile sunt transformate în realitate prin soluții agricole inovatoare și durabile.

Proces de descoperire și comercializare pentru cercetare și dezvoltare

Calea de la descoperirea unei molecule sau a unui caracter genetic până la introducerea sa pe piață este una lungă. Lansarea este de abia la jumătatea drumului. După lansare, echipa de cercetare și dezvoltare Corteva Agriscience continuă să exploreze diferite formule și combinații cu alte inovații pentru a satisface nevoile mereu în schimbare ale agricultorilor.

Glass jars containing crop samples in a laboratory

"Inovația este o cerință, nu o alegere." 

Jim Collins

Corteva Agriscience™, divizia de agricultură a companiei DowDuPont™, Director Operațiuni

Fermier care stă între plante verzi până la brâu într-o fermă însorită

ÎN CONTINUARE
Rezolvăm probleme complexe pentru a spori productivitatea culturilor.