TalentA - program gratuit de instruire financiară și profesională pentru femeile inovatoare din domeniul agricol, fondat de Corteva Agriscience!

  • TalentA utilizează instrumentele moderne de comunicare pentru a sensibiliza femeile din mediul rural, în special femeile din agricultura României.
  • TalentA oferă programe educaționale care ajută la dezvoltarea afacerilor, educația financiară, accesul la finanțare, tehnologii noi pentru agricultură.
  • TalentA ajută la dezvoltarea capacităților manageriale, a abilităților noi pentru a putea dezvolta, moderniza și îmbunătăți viața în comunitățile în care femeile își desfășoară activitatea.
  • TalentA asigură facilitarea implementării celor mai bune planuri de afaceri prin acordarea de premii câștigătorilor și motivarea participanților la program.

 

Cine se poate înscrie la acest program?

Femeile care lucrează în agricultură şi locuiesc în zonele rurale, indiferent de statut şi domeniul de activitate, care doresc să implementeze proiecte de dezvoltare şi sunt hotărâte să facă din afacerea lor o afacere sustenabilă, dinamică şi competitivă, precum şi să contribuie la dezvoltarea comunităţilor în care trăiesc şi muncesc.

Doamnele care se vor înscrie la acest program și care vor fi selectate, vor participa la cursuri gratuite de instruire, cu îndrumare din partea experţilor şi a mentorilor din domeniu.

La finalul instruirii, Corteva Agriscience va asigura facilitarea implementării celor mai bune planuri de afaceri, prin acordarea de premii câștigătorilor și motivarea participanților la program. 

Formular de înscriere la programul TalentA

Pentru a putea participa la programul TalentA, implementat de Corteva, vă rugăm să completați formularul de înscriere cu datele dumneavoastră. 

Corteva Agriscience™ are grijă de confidențialitatea dvs. Informațiile dvs. personale (nume, e-mail, număr de telefon și alte date de contact) vor fi stocate în baza de date cu clienții noștri, bază găzduită în Statele Unite. Aceste informații vor fi folosite de Corteva Agriscience, filialele sale, partenerii și terții selectați din alte țări pentru a vă furniza informațiile despre produsele sau serviciile solicitate. Pentru a afla mai multe, accesați https://www.corteva.ro/politica-de-confidentialitate.html.
Prin furnizarea informațiilor dvs. personale, sunteți de acord cu termenii și condițiile din această declarație de confidențialitate.

ETAPELE PROIECTULUI:

1-14 iulie 2020 ➡️ Completarea formularelor de înscriere online.

15-26 iulie ➡️ Alegerea candidatelor.

27 iulie ➡️ Anunțarea listei de participanți la programul TalentA.

3 august-14 septembrie ➡️ Implementarea/parcurgerea cursurilor online (Business&Agribusiness).

14 septembrie-10 octombrie ➡️ Construirea proiectelor inovatoare în Agribusiness și organizarea competiției finale, alegerea proiectelor câștigătoare.

- 15 octombrie 2020 ➡️ Ceremonia de Premiere, Ziua Mondială a Femeilor din Mediul Rural; vor fi anuntate câştigătoarele concursului.

România a devenit a treia ţară care implementează programul TalentA. În 2019, Corteva Agriscience, împreună cu Federaţia Asociaţiilor Femeilor din Mediul Rural (FADEMUR), a lansat acest proiect educaţional şi inovator în Spania pentru femeile inovatoare care lucrează în agricultură. În Spania, proiectul câştigător a primit suport financiar din partea firmei Corteva Agriscience, iar autoarele celor două proiecte finaliste au fost instruite într-un program pregătit de FADEMUR în colaborare cu Corteva. Debutul programului a avut mare succes şi de aceea s-a convenit să se lanseze proiectul în Ucraina, cea de a doua țară ca implementare, cu asigurarea accesului la instruire şi la fonduri de subvenţie mai multor participante, urmată de România.

Pentru a participa la acest program trebuie respectat regulamentul oficial, pe care îl puteți consulta dând click AICI.