IMG-ManagerLeadingMeeting-People-mobile-size

Solutii Digitale

Solutiile noastre complete si diversificate pentru seminte, protecția plantelor si servicii digitale ofera rezultate garantate.

Solutiile noastre digitale

Agro Meteo

Agro Meteo

Aflati care este prognoza meteo din zona dumneavoastra. Cea mai buna monitorizare a precipitatiilor si conditiilor de sol.

Agro Meteo
Agro Assist

Agro-Assist

Cea mai buna agenda digitala a fermierului, furnizeaza informatii utile care sustin activitatea zilnica. (precipitatii - comparatie date; calendar cu setari individuale - precipitatii, protectia culturii, irigare, lucrari agricole, fertilizare, boli si daunatori, etc.; incarcare fotografii si legatura direct cu promotorul; rezultate testari; informatii despre produse; inovatii). Aplicatia este disponibila pe smartphone, tableta si website. Se poate descarca din App Store sau Google Play sau se poate accesa direct de pe site-ul: www.agro-assist.ro

Agro Assist
Holograma Izon

Holograma DuPont™ Izon®

Cu o aplicatie smartphone gratuita se poate verifica autenticitatea sacilor de samanta Pioneer®. Pe spatele fiecarui sac este lipita si cusuta o holograma denumita Izon®. Scanand QR codul de pe acesta, se va afisa animatia Izon® si veti fi redirectionat catre un link in care veti fi informat daca produsul dvs este autentic sau nu. In cazul in care produsul nu este original, va rugam sa contactati reprezentantul zonal sau sa sunati la 0316204103, oferind urmatoarele informatii: denumierea produsului, numar lot, poze cu sacii, poze cu Izonul.

Holograma DuPont™ Izon®