Seminte Pioneer®

Banner Saci

Portofoliul de seminte marca Pioneer®

In acest moment, dispunem de solutiile cuprinzatoare, echilibrate si diverse pentru seminte, produse pentru protectia culturilor si servicii digitale, care aduc rezultate mai bune in orice ferma. Aceste solutii combina genetica, chimia si agricultura de precizie tocmai pentru a-i ajuta pe fermieri sa maximizeze valoarea investitiilor prin solutii eficiente, bazate pe stiinta, care sa contribuie la optimizarea productiei si la calitatea culturilor.

®™Marci inregistrate ale Dow AgroSciences, DuPont sau Pioneer si companiile affiliate sau proprietarii acestora. Elevore si Resicore nu sunt inregistrat e pentru uz sau vanzare in toate tarile. Contacteaza agentia de stat de reglementare a pesticidelor pentru a vedea daca un produs este inregistrat pentru uz vanzare in tara ta. Resicore si Stinger nu sunt disponibile pentru vanzare, distributie sau uz Nassau si Suffolk din New York. Restrictiile de stat privind, vanzarea si utilizarea Singer se aplica. Consultati eticheta inainte de a cumpara sau a utiliza pentru a vedea detaliile compete despe produs. Erbicidele Enlist Duo si Enlist One™ nu sunt inregistrate pentru uz sau vanzare in toate tarile. Contacteaza agentia de stat de reglementare a pesticidelor pentru a vedea daca un produs este inregistrat pentru uz sau vanzare in tara ta. Erbicidele Enlist Duo si Enlist One sunt singurele 2,4-D produse autorizate pentru utilizare in culturile Enlist. Intotdeauna cititi instructiunile de folosire de pe etichete.

51 Produs gasit

Niciun produs potrivit pentru selectia ta

Te rog sterge toate filtrele si incearca din nou

P0023

Porumb (Zea mays)

Hibrid semitardiv, bine adaptat condițiilor din majoritatea zonelor de cultură.

P0881

Porumb (Zea mays)

Capacitate excepțională de producție. Foarte bună înrădăcinare.

P0900

Porumb (Zea mays)

Potențial foarte mare de producție. Stabilitate foarte bună. Bună toleranță la secetă.

P1049

Porumb (Zea mays)

Hibrid intensiv, destinat fermierilor ce doresc atingerea potențialului maxim de producție. Capacitate impresionantă de producție.

P64LE137

Floarea soarelui (Helianthus annuus)

Hibridul cu cea mai bună toleranță la secetă și arșiţă din România, foarte bine adaptat condițiilor locale, cu productivitate excepțională. Cel mai rezistent hibrid la Lupoaie din Europa.

P64LP140

Floarea soarelui (Helianthus annuus)

Hibrid semitimpuriu Clearfield® Plus, pretabil pe secetă și arșiță. Foarte bună adaptabilitate condițiilor din țara noastră.

P8812

Porumb (Zea mays)

Potențial de producție impresionant pentru această maturitate. Stabilitate la producții ridicate și constanță uimitoare.

P9590

Porumb (Zea mays)

Hibridul pentru mălai cu cel mai bun raport productivitate/calitate din piață. Hibrid sticlos, cu cei mai buni indici de panificație.

P0216

Porumb

Adaptabilitate remarcabilă în zonele de cultură afectate de secetă. Pierde foarte repede apa la maturitate.

P0217

Porumb

Este hibridul amiral al acestei grupe. Are o productivitate foarte bună.

Incarca mai multe produse