Seminte Pioneer®

Banner Saci

Portofoliul de seminte marca Pioneer®

In acest moment, dispunem de solutiile cuprinzatoare, echilibrate si diverse pentru seminte, produse pentru protectia culturilor si servicii digitale, care aduc rezultate mai bune in orice ferma. Aceste solutii combina genetica, chimia si agricultura de precizie tocmai pentru a-i ajuta pe fermieri sa maximizeze valoarea investitiilor prin solutii eficiente, bazate pe stiinta, care sa contribuie la optimizarea productiei si la calitatea culturilor.

®™Marci inregistrate ale Dow AgroSciences, DuPont sau Pioneer si companiile affiliate sau proprietarii acestora. Elevore si Resicore nu sunt inregistrat e pentru uz sau vanzare in toate tarile. Contacteaza agentia de stat de reglementare a pesticidelor pentru a vedea daca un produs este inregistrat pentru uz vanzare in tara ta. Resicore si Stinger nu sunt disponibile pentru vanzare, distributie sau uz Nassau si Suffolk din New York. Restrictiile de stat privind, vanzarea si utilizarea Singer se aplica. Consultati eticheta inainte de a cumpara sau a utiliza pentru a vedea detaliile compete despe produs. Erbicidele Enlist Duo si Enlist One™ nu sunt inregistrate pentru uz sau vanzare in toate tarile. Contacteaza agentia de stat de reglementare a pesticidelor pentru a vedea daca un produs este inregistrat pentru uz sau vanzare in tara ta. Erbicidele Enlist Duo si Enlist One sunt singurele 2,4-D produse autorizate pentru utilizare in culturile Enlist. Intotdeauna cititi instructiunile de folosire de pe etichete.

29 Produs gasit

Niciun produs potrivit pentru selectia ta

Te rog sterge toate filtrele si incearca din nou

P64LE25

Floarea Soarelui

Hibrid semitimpuriu cu potențial extraordinar și stabil de producție, cu rezistență la erbicidul Express®.

P64LE99

Floarea Soarelui

Hibrid semitimpuriu, cu cel mai ridicat potențial de producție, cu rezistență la erbicidul Express® și o bună plasticitate și adaptabilitate.

P64LL125

Floarea Soarelui

Hibrid semitimpuriu, convențional cu productivitate excepțională. Tolerant la lupoaie (Orobanche cumana) rasa G (OR5 + System II).

P64LL129

Floarea Soarelui

Hibrid semitimpuriu, convențional. Excelentă capacitate de producție.

P64LP130

Floarea Soarelui

Rezultate excelente în condiții dificile de climă și tehnologie redusă. Hibrid semitimpuriu, cel mai pretabil pe secetă și arșiță.

P8567

Porumb

Excelentă capacitate de producție. Plasticitate ecologică deosebită. Bună capacitate de adaptare la stresul hidric și termic.

P8834

Porumb

Are o productivitate excelentă, o excepțională toleranță la secetă și arșiță, și o stabilitate bună.

P9074

Porumb siloz

Se cultivă pe orice tip de sol, tolerează foarte bine și solurile acide, erodate, cu conținut redus de humus.

P9241

Porumb

Cel mai bine vândut hibrid timpuriu din România. Caractere agronomice excepționale.

P9415

Porumb

Stabilitate excepțională, adaptabilitate în toate arealele de cultură. Recomandat a se cultiva în condiții de tehnologie medie.

Incarca mai multe produse