Seminte Pioneer®

Banner Saci

Portofoliul de seminte marca Pioneer®

In acest moment, dispunem de solutiile cuprinzatoare, echilibrate si diverse pentru seminte, produse pentru protectia culturilor si servicii digitale, care aduc rezultate mai bune in orice ferma. Aceste solutii combina genetica, chimia si agricultura de precizie tocmai pentru a-i ajuta pe fermieri sa maximizeze valoarea investitiilor prin solutii eficiente, bazate pe stiinta, care sa contribuie la optimizarea productiei si la calitatea culturilor.

®™Marci inregistrate ale Dow AgroSciences, DuPont sau Pioneer si companiile affiliate sau proprietarii acestora. Elevore si Resicore nu sunt inregistrat e pentru uz sau vanzare in toate tarile. Contacteaza agentia de stat de reglementare a pesticidelor pentru a vedea daca un produs este inregistrat pentru uz vanzare in tara ta. Resicore si Stinger nu sunt disponibile pentru vanzare, distributie sau uz Nassau si Suffolk din New York. Restrictiile de stat privind, vanzarea si utilizarea Singer se aplica. Consultati eticheta inainte de a cumpara sau a utiliza pentru a vedea detaliile compete despe produs. Erbicidele Enlist Duo si Enlist One™ nu sunt inregistrate pentru uz sau vanzare in toate tarile. Contacteaza agentia de stat de reglementare a pesticidelor pentru a vedea daca un produs este inregistrat pentru uz sau vanzare in tara ta. Erbicidele Enlist Duo si Enlist One sunt singurele 2,4-D produse autorizate pentru utilizare in culturile Enlist. Intotdeauna cititi instructiunile de folosire de pe etichete.

23 Produs gasit

Niciun produs potrivit pentru selectia ta

Te rog sterge toate filtrele si incearca din nou

P9074

Porumb siloz

Se cultivă pe orice tip de sol, tolerează foarte bine și solurile acide, erodate, cu conținut redus de humus.

P9241

Porumb

Cel mai bine vândut hibrid timpuriu din România. Caractere agronomice excepționale.

P9415

Porumb

Stabilitate excepțională, adaptabilitate în toate arealele de cultură. Recomandat a se cultiva în condiții de tehnologie medie.

P9537

Porumb

Capacitate de a tolera arșița din perioada de înflorire, cu sistem radicular profund, capacitate foarte bună de absorbție a apei și a elementelor nutritive.

P9757

Porumb

Deosebită stabilitate la secetă și arșiță pe un fond de productivitate excepțională.

P9874

Porumb

Hibrid semitimpuriu, cu stabilitate excepțională. Foarte bună productivitate, cu toleranță bună la secetă și arșiță.

P9889

Porumb

Este un hibrid stabil, foarte productiv mai ales în condiții bune de cultură.

P9903

Porumb

Sistem radicular foarte bine dezvoltat, cu un randament foarte bun al absorbției apei și elementelor nutritive.

P9911

Porumb

Hibrid semitardiv. Excelentă capacitate de producție.

P9978

Porumb

Este un hibrid stabil, foarte productiv mai ales în condiții bune de cultură.

Incarca mai multe produse