Seminte Pioneer®

Banner Saci

Portofoliul de seminte marca Pioneer®

In acest moment, dispunem de solutiile cuprinzatoare, echilibrate si diverse pentru seminte, produse pentru protectia culturilor si servicii digitale, care aduc rezultate mai bune in orice ferma. Aceste solutii combina genetica, chimia si agricultura de precizie tocmai pentru a-i ajuta pe fermieri sa maximizeze valoarea investitiilor prin solutii eficiente, bazate pe stiinta, care sa contribuie la optimizarea productiei si la calitatea culturilor.

®™Marci inregistrate ale Dow AgroSciences, DuPont sau Pioneer si companiile affiliate sau proprietarii acestora. Elevore si Resicore nu sunt inregistrat e pentru uz sau vanzare in toate tarile. Contacteaza agentia de stat de reglementare a pesticidelor pentru a vedea daca un produs este inregistrat pentru uz vanzare in tara ta. Resicore si Stinger nu sunt disponibile pentru vanzare, distributie sau uz Nassau si Suffolk din New York. Restrictiile de stat privind, vanzarea si utilizarea Singer se aplica. Consultati eticheta inainte de a cumpara sau a utiliza pentru a vedea detaliile compete despe produs. Erbicidele Enlist Duo si Enlist One™ nu sunt inregistrate pentru uz sau vanzare in toate tarile. Contacteaza agentia de stat de reglementare a pesticidelor pentru a vedea daca un produs este inregistrat pentru uz sau vanzare in tara ta. Erbicidele Enlist Duo si Enlist One sunt singurele 2,4-D produse autorizate pentru utilizare in culturile Enlist. Intotdeauna cititi instructiunile de folosire de pe etichete.

39 Produs gasit

Niciun produs potrivit pentru selectia ta

Te rog sterge toate filtrele si incearca din nou

P0412

Porumb

Hibrid semitardiv, cu excelentă capacitate de producție dovedită în toate fermele din România unde a fost cultivat.

P0725

Porumb siloz

Hibrid tardiv, recomandat pentru siloz. Bob dentat cu infuzie de indurata.

P0937

Porumb

Greutate hectolitrică a boabelor excelentă, toleranță foarte bună la Helmitosporioza și tăciunele zburător.

P1241

Porumb

Caractere agronomice foarte bune, în special toleranța la principalele boli ale porumbului.

P18A02

Soia

Soi timpuriu, cu aproximativ 3 zile mai tardiv decât PR91M10 ca maturitate.

P21T45

Soia

Soi semitimpuriu cu înflorire semitimpurie, excepțională capacitate de producție.

P63LL06

Floarea Soarelui

Hibrid timpuriu, cu potențial foarte ridicat de producție în toate zonele de cultură. Toleranţă la secetă și arșiță.

P64HE118

Floarea Soarelui

Hibrid semitimpuriu, cu rezistență la erbicidul Express®, cel mai ridicat conţinut de acid oleic (> 92%) și potențial ridicat de producție.

P64LC108

Floarea Soarelui

Hibrid semitimpuriu, cel mai stabil pe secetă și arșiță.

P64LE136

Floarea Soarelui

Hibrid tolerant la secetă și arșiţă, foarte bine adaptat condițiilor din România cu productivitate excepțională. Talie medie.

Incarca mai multe produse