Seminte Pioneer®

Banner Saci

Portofoliul de seminte marca Pioneer®

In acest moment, dispunem de solutiile cuprinzatoare, echilibrate si diverse pentru seminte, produse pentru protectia culturilor si servicii digitale, care aduc rezultate mai bune in orice ferma. Aceste solutii combina genetica, chimia si agricultura de precizie tocmai pentru a-i ajuta pe fermieri sa maximizeze valoarea investitiilor prin solutii eficiente, bazate pe stiinta, care sa contribuie la optimizarea productiei si la calitatea culturilor.

®™Marci inregistrate ale Dow AgroSciences, DuPont sau Pioneer si companiile affiliate sau proprietarii acestora. Elevore si Resicore nu sunt inregistrat e pentru uz sau vanzare in toate tarile. Contacteaza agentia de stat de reglementare a pesticidelor pentru a vedea daca un produs este inregistrat pentru uz vanzare in tara ta. Resicore si Stinger nu sunt disponibile pentru vanzare, distributie sau uz Nassau si Suffolk din New York. Restrictiile de stat privind, vanzarea si utilizarea Singer se aplica. Consultati eticheta inainte de a cumpara sau a utiliza pentru a vedea detaliile compete despe produs. Erbicidele Enlist Duo si Enlist One™ nu sunt inregistrate pentru uz sau vanzare in toate tarile. Contacteaza agentia de stat de reglementare a pesticidelor pentru a vedea daca un produs este inregistrat pentru uz sau vanzare in tara ta. Erbicidele Enlist Duo si Enlist One sunt singurele 2,4-D produse autorizate pentru utilizare in culturile Enlist. Intotdeauna cititi instructiunile de folosire de pe etichete.

36 Produs gasit

Niciun produs potrivit pentru selectia ta

Te rog sterge toate filtrele si incearca din nou

P21T45

Soia

Soi semitimpuriu cu înflorire semitimpurie, excepțională capacitate de producție.

P63LL06

Floarea Soarelui

Hibrid timpuriu, cu potențial foarte ridicat de producție în toate zonele de cultură. Toleranţă la secetă și arșiță.

P64HE118

Floarea Soarelui

Hibrid semitimpuriu, cu rezistență la erbicidul Express®, cel mai ridicat conţinut de acid oleic (> 92%) și potențial ridicat de producție.

P64LC108

Floarea Soarelui

Hibrid semitimpuriu, cel mai stabil pe secetă și arșiță.

P64LE136

Floarea Soarelui

Hibrid tolerant la secetă și arșiţă, foarte bine adaptat condițiilor din România cu productivitate excepțională. Talie medie.

P64LE25

Floarea Soarelui

Hibrid semitimpuriu cu potențial extraordinar și stabil de producție, cu rezistență la erbicidul Express®.

P64LE99

Floarea Soarelui

Hibrid semitimpuriu, cu cel mai ridicat potențial de producție, cu rezistență la erbicidul Express® și o bună plasticitate și adaptabilitate.

P64LL125

Floarea Soarelui

Hibrid semitimpuriu, convențional cu productivitate excepțională. Tolerant la lupoaie (Orobanche cumana) rasa G (OR5 + System II).

P64LL129

Floarea Soarelui

Hibrid semitimpuriu, convențional. Excelentă capacitate de producție.

P64LP130

Floarea Soarelui

Rezultate excelente în condiții dificile de climă și tehnologie redusă. Hibrid semitimpuriu, cel mai pretabil pe secetă și arșiță.

Incarca mai multe produse