Postalon™ 90 SC

Fungicide

Postalon™ 90 SC este un fungicid sistemic, cu actiune preventiva si curativa in combaterea fainarii la viata de vie si pomi fructiferi.Culturile înregistrate

Mar

Mar (Malus pumila)

Vita de vie

Vita de vie (Vitis vinifera L.)


Precizari tehnice

 • Rata de aplicare

  Se recomanda aplicarea a 1-3 tratamente la interval de: - 8-10 zile la o doza de 0,8 l/ha sau presiune mare de infectie; - 10-14 zile la o doza de 1 l/ha sau presiune normala de infectie.

 • Timpul aplicarii

  La vita de vie Postalon™ 90 SC se aplica prin stropiri, in intervalul dintre inceputul infloririi si sfarsitul formarii ciorchinilor, corespunzator cu datele de avertizare locala, in doza de 0,8-1 l/ha (in 1000 l apa), diferentiat în functie de presiunea de infectie si sensibilitatea soiurilor. La pomii fructiferi Postalon™ 90 SC se poate aplica incepand inainte de inflorit si pana dupa scuturarea petalelor, in doza de 0,8-1 l/ha (in 1500 l apa), diferentiat în functie de presiunea de infectie si conditiile climatice. Timpul de pauza pana la recoltare: Dupa aplicarea ultimului tratament si pana la recoltare, trebuie sa treaca minimum 28 zile.

 • Informatii suplimentare
  Patogen
  • Uncinula necator (Fainarea vitei de vie)
  • Spareoptheca fuliginea (Fainarea cucurbitaceelor)

A se utiliza numai în scopul pentru care a fost omologat și în conformitate cu instrucțiunile alăturate. Riscurile asupra utilizatorilor și a mediului pot fi evitate numai cu condiția respectării recomandărilor din prezenta etichetă.