Karathane™ Gold 350 EC

Fungicide

Karathane™ Gold 350 EC este un fungicid de contact, cu mod de actiune unic, destinat prevenirii si combaterii fainării la vita de vie si castraveti.Culturile înregistrate

Castravete

Castravete (Cucumis sativus)

Vita de vie

Vita de vie (Vitis vinifera L.)


Precizari tehnice

  • Timpul aplicarii

    Karathane™ Gold 350 EC are actiune de combatere foarte buna chiar la temperaturi scazute (incepand de la 4ºC), cand sulful este ineficient, fiind potrivit in cazul tratamentelor timpurii, precum si la temperaturi ridicate (pana la 35ºC) cand sulful este fitotoxic. La vita de vie, se recomanda în scop preventiv tratamente incepand din faza de dezmugurire (2-3 frunze) la interval de 10 zile. In scop curativ/eradicativ se recomanda tratamente la interval de 5 zile. La castraveti, se aplica 1-3 tratamente la avertizare, cu un interval de 8-10 zile intre tratamente. Meptildinocap este selectiv fata de entomofauna utila, putand fi inclus in programele de combatere integrata. Timpul de pauza pana la recoltare: Dupa aplicarea ultimului tratament si pana la recoltare, trebuie sa treaca minimum 21 zile.

  • Informatii suplimentare

    Patogen

    • Uncinula necator (Fainarea vitei de vie)
    • Spareoptheca fuliginea (Fainarea cucurbitaceelor)

A se utiliza numai în scopul pentru care a fost omologat și în conformitate cu instrucțiunile alăturate. Riscurile asupra utilizatorilor și a mediului pot fi evitate numai cu condiția respectării recomandărilor din prezenta etichetă.