Protectia plantelor

Rows of corn in field

Pregatiti pentru acest sezon, asteptandu-l pe urmatorul

Orice amenintare a culturilor, pentru noi, inseamna o provocare, dar si o imbunatatire continua a tehnologiilor existente. De aceea, puteti conta pe portofoliul nostru care contine mai mult de 60 de produse pentru protectia plantelor cu scopul de a detine controlul asupra culturilor voastre. 

Orice produs începe cu tine.

Orice produs Corteva se creeaza pornind de la intrebarea: “Care este provocarea ta cea mai mare?”. Ne ghidam dupa nevoile dumneavoastra si cautam solutii inovatoare.

Culturile noastre

Fiecare cultura este diferita si are nevoi diferite. Orice cultivati, noi raspundem nevoilor dumneavoastra pentru a atinge succesul, oferindu-va seminte, produse pentru protectia plantelor si o agricultura digitalizata de ultima generatie.

Corn Icon Corn
Wheat icon in black Cereala paioase
Sunflower seed icon in black outline Floarea soarelui
Potatoes Icon Cartof
Soybeans Icon Soia
Canola icon in black outline Rapita
Vegetables Legume
Grapes Struguri
Apple Mar
Beet Sfecla de zahar

30 Produs gasit

Niciun produs potrivit pentru selectia ta

Te rog sterge toate filtrele si incearca din nou

Arigo®

Erbicide

Arigo® este un erbicid selectiv pentru combaterea în postemergenţa timpurie a buruienilor graminee şi cu frunză lată, anuale şi perene la porumb.

Cerlit™

Erbicide

Cerlit™ este un erbicid sistemic cu flexibilitate remarcabila in aplicare, destinat combaterii in postemergenta a buruienilor dicotiledonate.

Curzate® F

Fungicide

Curzate® F este un fungicid sistemic local specializat în combaterea manei la viţa de vie. Conține: 4,8% cimoxanil + 48% folpet.

Dithane M 45

Fungicide

Dithane M-45 este un fungicid cu spectru deosebit de larg de actiune, utilizat in culturile de vita de vie, cartof, tomate, castraveti, ceapa, pomi, etc.

Dithane Neotec 75 WG

Fungicide

Dithane Neotec 75 WG este un fungicid preventiv, de contact, cu spectru deosebit de larg de actiune, continand mancozeb sub forma de granule dispersabile.

Equation® Pro

Fungicide

Equation® Pro este un fungicid sistemic local specializat în combaterea bolilor la viţa de vie, cartof, tomate, castraveţi, tutun şi hamei.

Evolus®

Fungicide

Evolus® este un fungicid sistemic cu spectru larg de combatere a bolilor foliare la cereale păioase.

Floramix™

Erbicide

Floramix™ este un erbicid nou sistemic, cu aplicare postemergenta, destinat combaterii buruienilor graminee si cu frunza lata din culturile de grau.

Fontelis®

Fungicide

Fontelis® este un fungicid sistemic pentru combaterea bolilor foliare la măr.

Galera™ Super

Erbicide

Galera™ Super este un erbicid cu aplicare foliara care combate buruienile dicotile anuale si perene din cultura de rapita.