Protectia plantelor

Rows of corn in field

Pregatiti pentru acest sezon, asteptandu-l pe urmatorul

Orice amenintare a culturilor, pentru noi inseamna o provocare, dar si o imbunatatire continua a tehnologiilor existente. De aceea, puteti conta pe portofoliul nostru care contine mai mult de 40 de produse pentru protectia plantelor cu scopul de a va oferi solutii integrate pentru sanatatea culturilor dumneavoastra.

Culturile noastre

Fiecare cultura este diferita si are nevoi diferite. Orice cultivati, noi raspundem nevoilor dumneavoastra pentru a atinge succesul, oferindu-va seminte, produse pentru protectia plantelor si o agricultura digitalizata de ultima generatie.

Corn Icon Porumb
Wheat icon in black Cereala paioase
Sunflower seed icon in black outline Floarea soarelui
Potatoes Icon Cartof
Soybeans Icon Soia
Canola icon in black outline Rapita
Vegetables Legume
Grapes Vita-de-vie
Apple Mar
Beet Sfecla de zahar

21 Produs gasit

Niciun produs potrivit pentru selectia ta

Te rog sterge toate filtrele si incearca din nou

Karathane™ Gold 350 EC

Fungicide

Karathane™ Gold 350 EC este un fungicid de contact, cu mod de actiune unic, destinat prevenirii si combaterii fainării la vita de vie si castraveti.

Kerb™ 50 W

Erbicide

Kerb™ 50 W este un erbicid sistemic, selectiv care asigura o combatere foarte buna a cuscutei in conditiile aplicarii unei tehnologii corespunzatoare.

KorvettoTM

Erbicide

EERBICID POSTEMERGENT DESTINAT UTILIZĂRII PRIMĂVARA ÎN CULTURA DE RAPIȚĂ DE TOAMNĂ PENTRU CONTROLUL UNUI SPECTRU LARG DE BURUIENI DICOTILEDONATE.

Lannate® 20 SL

Insecticide

Lannate® 20 SL este un insecticid carbamat cu acţiune rapidă asupra dăunătorilor din culturile de legume.

Laser™ 240 SC

Insecticide

Laser™ 240 SC este un insecticid biologic cu efect de soc, cu actiune prin contact si ingestie.

Lontrel™ 300

Erbicide

Lontrel™ 300 este un erbicid sistemic, postemergent, utilizat in combaterea buruienilor dicotiledonate din cultura de sfecla de zahar, grau, porumb, etc.

Mustang™

Erbicide

Mustang™ este un erbicid sistemic postemergent, destinat combaterii buruienilor cu frunza lata din culturile de cereale paioase si porumb.

Pallas™ 75 WG

Erbicide

Pallas™ 75 WG este un erbicid sistemic, cu aplicare postemergenta, destinat combaterii buruienilor graminee si a celor cu frunza lata din culturile de grau.

Pixxaro

Erbicide

Pixxaro™ este un erbicid sistemic, post-emergent destinat ulizării în culturile de cereale, atât de toamnă, cât și de primăvară pentru combaterea unui spectru larg de buruieni cu frunză lată.

Principal®

Erbicide

Principal® este un erbicid selectiv pentru porumb în combaterea buruienilor graminee anuale şi perene şi a buruienilor cu frunză lată.

Incarca mai multe produse