Blog •  29.10.2019

CELE MAI PERFORMANTE PACHETE TEHNOLOGICE!

  • Pachet tehnologic PREMIUN: porumb + erbicide postemergente.
CEI MAI PRODUCTIVI HIBRIZI DE PORUMB ÎMPREUNĂ CU CELE MAI EFICIENTE ERBICIDE!

Compania Corteva Agriscience™ vă pune la dispoziție noi pachete tehnologice PREMIUM! 🔝Astfel, hibrizii de porumb din grupa Pioneer® pot fi achiziționați la un preț mai avantajos, împreună cu unul din cele 4 erbicide postemergente (Arigo®, Principal®, Principal® Plus, Titus® Plus) - doza omologată pentru 1 hectar. ❗ ❗ ❗

Atenție!

Voucher-ul este validat numai în condițiile în care distribuitorul este confirmat de către fermier în perioada 1 Octombrie - 31 Decembrie 2019.

PACHETELE TEHNOLOGICE SĂMÂNȚĂ + PRODUSELE DE PROTECȚIA PLANTELOR VOR FI OBLIGATORIU ACHIZIȚIONATE DE LA ACELAȘI DISTRIBUITOR.

Pentru grupa de preț LumiGEN™ Optimum® AQUAmax® se acordă un voucher de 130 RON/sac și respectiv 380 RON/sac pentru grupa IRIGAT. Hibrizii din aceste grupe de preț se vor comercializa în pachet cu erbicidele postemergente: Arigo®, Principal® Plus, Principal®, Titus® Plus.

ADIȚIONAL, doar pentru grupa LumiGEN™ Optimum® AQUAmax® se oferă pentru plata timpurie, efectuată până la data de 15 Mai 2020, un discount în valoare de 65 Ron/sac 80 MK. Acordarea acestui discount se va face prin intermediul DISTRIBUITORULUI de la care se va face achiziția de sămânță.

  • Pachet tehnologic PREMIUN: floarea-soarelui + erbicid Express® 50 SG.

 

ATENȚIE: Oferta comercială pentru pachetul promoțional (hibrizi de floarea soarelui ExpressSun® împreună cu erbicidul Express® 50 SG) este valabilă numai în perioada 01 Octombrie 2019 - 31 Decembrie 2019.

Este OBLIGATORIU ca pachetul promoțional (semințe + Express® 50 SG) să fie achiziționat de la același DISTRIBUITOR.

1 sac 150.000 semințe = 2.5 hectare

** Doza omologată Express® 50 SG = 30 g/ha + 250 ml/ha Trend® 90.

REGULAMENT:
Programul Bonus Fermier 2020 se desfășoară în perioada 1 Octombrie - 31 Decembrie 2019. Prețul este fix, fiind menționat în dreptul fiecărui produs și se acordă numai fermierilor care prezintă distribuitorilor un formular valid.

Corteva Agricience își rezervă dreptul de a suspenda sau anula programul în orice moment, anunțând distribuitorii, fără un aviz prealabil și fără nici o obligație/responsabilitate. Toate formularele primite și care îndeplinesc condițiile de completare solicitate până în momentul anunțului vor fi considerate valide.

La solicitarea reprezentanților Corteva, fermierii care participă la program se angajează să prezinte documentele originale prin care să demonstreze participarea la program (Facturi de cumpărare sau avize de însoțire a mărfii).

Acest program este valabil doar dacă fermierul dovedește cu factură achiziționarea seminței, pachetelor tehnologice! O copie a facturii trebuie oferită promotorului cu care s-a semnat prezentul voucher. Factura trebuie să conțină hibridul Pioneer® și volumul achiziționat (alte informații referitoare la preț sau alte produse achiziționate pe aceeași factură, vor fi șterse sau eliminate).