Seminte & Produse pentru protectia plantelor

white-page

83 Produs gasit

Niciun produs potrivit pentru selectia ta

Te rog sterge toate filtrele si incearca din nou

P9610

LumiGEN™ |

Optimum® AQUAmax®

Cel mai stabil hibrid semitimpuriu. Capacitate ridicată și constantă de producție.

Transform™

Insecticide

Insecticid cu acțiune sistemică și translaminară pentru o protecție de lungă durată asupra afidelor din culturile de grâu de toamnă, orz de toamnă, ovăz.

Viper™ On

Erbicide

Erbicid postemergent pentru cultura orezului. Conține penoxsulam 16 g/l + triclopir-butotil 120 g/l și este ambalat la 5 litri.

Zorvec™ Enicade®

Fungicide

Fungicid sistematic pentru combaterea mane la cartof (Phytophtora infestans), salată verde (Bramia lactucae), ceapă și usturoi (Peranospora destructor).

Zorvec™ Zelavin®

Fungicide

Fungicid preventiv, curativ și antisporulant, sistemic și translaminar pentru controlul manei vitei-de-vie.

Arigo®

Erbicide

Arigo® este un erbicid selectiv pentru combaterea în postemergenţa timpurie a buruienilor graminee şi cu frunză lată, anuale şi perene la porumb.

Bizon™

Erbicide

Bizon™este un erbicid cu efect de lunga durata, cu aplicare toamna in postmergenta, impotriva buruienilor problema din culturile de cereale paioase.

Cerlit™ SUPER

Erbicide

Cerlit™ SUPER este un erbicid sistemic cu flexibilitate remarcabila in aplicare, destinat combaterii in postemergenta a buruienilor dicotiledonate.

Curzate® F

Fungicide

Curzate® F este un fungicid sistemic local specializat în combaterea manei la viţa de vie. Conține: 4,8% cimoxanil + 48% folpet.

Dithane™ M-45

Fungicide

Dithane™ M-45 este un fungicid cu spectru deosebit de larg de actiune, utilizat in culturile de vita de vie, cartof, tomate, castraveti, ceapa, pomi, etc.

Incarca mai multe produse