Cerere de confidențialitate

*
*
*
*
*
*
*
*

*

 

Dorim să vă informăm că datele dvs. sunt colectate pentru a vă identifica interesele în afaceri, cu scopul de a vă oferi produse sau servicii, dar și o experiență pozitivă în timpul interacțiunilor de afaceri.
Informațiile dvs. personale (nume, adresa de e-mail, numărul de telefon, precum și alte date de contact) vor fi stocate în sisteme găzduite în principal în Statele Unite ale Americii. Aceste informații pot fi partajate în cadrul entităților legale ale Corteva Agriscience, afiliații săi, parteneri și terți selectați în același scop.
Vom păstra informațiile dvs. personale doar pe perioada necesară pentru a îndeplini scopurile prezentate în această notificare, cu excepția cazului în care este necesară sau permisă de lege o perioadă mai lungă de păstrare.
Dacă doriți să primiți comunicări de marketing trimise de Corteva Agriscience, vă rugăm să bifați caseta de mai jos.
[] Doresc să primesc produse și / sau comunicări promoționale.

Drepturile dvs.:
Pentru a accesa, modifica, șterge sau a vă opune procesării informațiilor dvs. și pentru a obține informații suplimentare, vă rugăm să consultați https://www.corteva.ro/privacy-policy.html. Aveți dreptul de a depune o reclamație la autoritatea națională de supraveghere a protecției datelor.
Vă puteți revoca consimțământul accesând https://www.corteva.ro/forms/privacy-request.html