Valorile noastre

Suntem motivați de valorile și de obiectivele noastre de a îmbogăți viața celor care produc și a celor care consumă, asigurând progresul pentru generațiile viitoare.


Clienți într-un magazin, lângă o varietate de mere

Îmbogățim vieți

Suntem dedicați îmbogățirii vieților și a câmpurilor. În calitate de lideri, avem un scop care ne depășește interesele, pentru a aduce beneficii societății.

Fermier într-un lan întins de grâu

Aveți încredere

Suntem lideri și acționăm cu îndrăzneală. Ne impunem ca lideri în domeniu, care fac tot posibilul să dezvolte agricultura.

Fermier examinând semințe de rapiță și notând într-o mapă

Fiți curioși

Inovăm fără oprire. Accelerăm inovațiile pentru a crea soluții care vor oferi din abundență alimente de calitate superioară, atât în prezent, cât și în viitor.

Cercetători și fermieri într-o seră

Construim împreună

Creștem lucrând împreună. Adoptăm diversitatea și colaborarea pentru a construi o companie și pentru a cuprinde întregul sistem alimentar, creând o valoare comună.

Fermier cu îmbrăcăminte cadrilată și pălărie într-un lan

Fiți integri

Procedăm întotdeauna în mod corect. În calitate de lider de piață, menținem standarde etice înalte și ne desfășurăm activitatea în mod sigur și transparent.

Fermier într-o cabină de tractor cu afișaje electronice

 „Nu pot să fac totul, așa că încerc să mă înconjor de oameni foarte buni pentru a îmbunătăți afacerea. Simt că reprezentantul local face parte din echipa mea.” 

-Fermier

Om de știință în halat alb examinând o cultură

„Descoperirea protecției culturilor a adus cu sine produse noi și inovatoare. Cum ar fi, de exemplu, noul produs natural, spinosad, și derivatul său semi-sintetic din generația următoare, spinetoram. Profilul foarte favorabil mediului al acestor produse, combinat cu controlul foarte eficient al insectelor, rămâne unic în agricultura din prezent.” 

-Corteva Agriscience™, divizia de agricultură a companiei DowDuPont™, cercetător

Fermier într-o seră examinând o cultură de fructe

„Tehnologia a jucat un rol important în capacitatea noastră de a extinde producția… În ultimii cinci ani am observat că producția a crescut semnificativ și cred că va fi principalul element care ne va ajuta să continuăm să ne extindem și să prosperăm.”

-Fermier

Rânduri de porumb într-un câmp

ÎN CONTINUARE
Corteva Agriscience îi sprijină pe cei care produc și pe cei care consumă, reîntinerind ecosistemul nostru agricol pentru a sprijini în mod natural cultivatorii, partenerii, clienții și planeta.