Despre DowDuPont™

Inovații de top în agricultură, știința materialelor și produse de specialitate

Fuziunea noastră

DowDuPont aduce împreună portofoliile complementare ale Dow și DuPont, două companii inovatoare, bazate pe știință, care au deținut poziții de top în Agricultură, Industria Științei Materialelor și Industria Produselor de Specialitate.

Sunlight behind hand holding plant

Separările intenționate

Fiecare dintre separările intenționate este alimentată de combinația unor portofolii puternice, resurse și abilități ale Dow și DuPont. Ele vor fi, fiecare, mai bine poziționate decât predecesorii lor, pentru a conduce în continuare și pentru a furniza soluții de înaltă calitate pentru consumatori, dar și pentru a deservi mai bine comunitățile la nivel mondial.

Smartphone taking photo of plants

Oportunități viitoare

Moștenirea noastră este impresionantă, dar potențialul semnificativ al DowDuPont are ca intenție să creeze trei companii independente ale căror oportunități și contribuții majore urmează a fi descoperite.

Men analyze plants with tablet

Agricultura, Știința materialelor și Produse de specialitate

La finalizarea separărilor intenționate, viitoarele companii vor rămâne profund implicate în cercetare și dezvoltare și vor fi susținute de abilități tehnologice la nivel mondial, care sunt menite să furnizeze produse și soluții care să facă diferența pe piață.

Aerial shot of river

Suntem implicați pentru a menține sustenabilitatea

Fiecare companie nouă va fi implicată în menținerea sustenabilității, utilizarea științei și inovației, pentru a face față provocărilor mondiale și pentru a menține cel mai bun cult al siguranței.

Unirea portofoliilor complete, inovatoare, dar și a resurselor Dow și DuPont